Aktywne Wpisy

szynszyla2018 +44
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na

howtobepro +571

#podrywajzwykopem #zwiazki
@podobno_mialem_multikonta:
@NieNajgorzej:
no wlasnoe wiem, zawsze placilem za panny (nie mylic z kolezankami), Ale tyle alfa wyjadaczy szczekalo, ze jak to hurr durr placic itp. Zreszra jesli sama wyjdzie z inicjatywa pokrycia czesci to prawilnie odmowic, byc alfa czy się zgodzic?
@KarmazynowyPrzyplyw: skoro ja zaprosiles na randke, a nie jest to luzne kolezenskie spotkanie, to dobrym tonie jest placic za dziewczyne. W ogole to ten temat jest walkowany srednio jakos 5 razy w tygodniu, nauczcie sie wy wszyscy ze placi ten, kto zaprasza. Zreszta, skoro Ty pracujesz i masz dochod, a umawiasz sie z dziewczyna ktora jeszcze sie uczy i nie ma wlasnych pieniędzy, przygotuj