Aktywne Wpisy
Czy za 3-5 tys. da się kupić jakieś auto w które nie będzie trzeba władować 20 tys. w naprawę, żeby przeszło przegląd? Na jakie modele zwracać uwagę (zarówno pod kątem pozytywnym ale i też negatywnym).
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Kearnage +113
#fallout #gry #heheszki
@Jednobrewy: Trzeba. Świetne FO1 i FO2 to nie Bethesda. Z FO3 jedynym elementem wartym uwagi było "New Vegas" - też nie Bethesda. Wnioski są oczywiste.
@Jednobrewy: The Elder Scrolls to słaba rekomendacja. Wolałem Betrayal at Krondor od Daggerfalla, a potem Fallouty.
W 2015? Age of Decadence i Divinity: Original Sin. Żaden z tych hitów nie jest Bethesdy.
@Jednobrewy: Spodziewałem się tu raczej Daggerfalla. Morrowind i Skyrim oferowały głównie bezkonkurencyjną grafikę. Na tym samym zrobili FO3.
Grałeś? On nie ma zupełnie nic wspólnego z Baldurami. W zasadzie to jest ich zupełnym przeciwieństwem.
Do Baldurów odwołue się "Pillars of Eternity" Obsydiana.
Ogólnie nie zrozumiem tych dialogów gdzie wybiera sie skrócony jej opis do kilku słów. WIELOKROTNIE myślałem że moja postać powie coś innego niż powiedziała bo ni c---a nie dalo się z tej krótkiej podpowiedzi wywnioskować kontekstu. Często w Dragon age najnowszym
@Loloman: Oblivion nie wyszedł, to prawda. Morek był genialny, Skyrim raził swoim ogromem i otwartościa. Ja chętnie przyjmę F4 jako Skyrima na sterydach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dialogi
@L-Dogg: Pewnie co kto lubi, ale ja często w zimowe wieczory wpadalem na pomysl: "hmm a moze pograc w fallouta jako uzalezniony od Jetu naukowiec-s------l" i tak tez kreowalem postac.
Nie rozumiesz najnowszego systemu. Pod każdą emotką skrywa się tak długa opcja dialogowa jak to miało miejsce w FNV ale nie czytana, lecz SŁUCHANA. Zamiast to czytać będziesz to słuchać.
@Jednobrewy: Path of Exile to hack'n'Slash, a AoD to RPG nastawiony na opowieść. Zwłaszcza gdy grasz różnymi postaciami i widzisz jak ich drogi się ze sobą przeplatają.