Aktywne Wpisy
Argony +17
#ukraina
Proszę mi wytłumaczyć jak mam to sobie tłumaczyć. Nie chcę być onucą, muszę to sobie jakoś zracjonalizować. Proszę o pomoc.
Proszę mi wytłumaczyć jak mam to sobie tłumaczyć. Nie chcę być onucą, muszę to sobie jakoś zracjonalizować. Proszę o pomoc.
MattBoi +9
Obserwacja po ponad roku wojny. Jeżeli ktokolwiek byłby w stanie poświęcić swoje życie za kraj w którym akurat się urodził, po obserwacji tego co dzieje się na ukrainie wniosek jest jeden - jest idiotą. Zobaczcie jak bezużytecznym kawałkiem truchła stają się tysiące orków i ukrów, jedni giną z przymusu, drudzy często z jakiejś zaprogramowanej w ich głowach tragiczno-bohaterskiej idei patriotyzmu. Koniec końców kończą jako nawóz albo jako desperaci bez rąk i nóg
Jest dzień bez papierosa.
Dlaczego by nie zrobić dnia bez makijażu?
Co wy na to #rozowepaski wtedy byśmy się przekonali o tych pięknych Polkach.
Najpiękniejszych na świecie. Królewnach i księżniczkach.
Jak zaufać komuś kto farbuje włosy, maluje się, zakłada szpilki, push-up, powiększa usta, piersi. Zakłada soczewki zmieniające kolor oczu. Doczepia włosy więźniarek z obozu Guantanamo. Opala się na solarium.
Robicie to dla nas? Chyba same nie możecie ze sobą wytrzymać i spojrzeć rano w lustro.
Ja wstaje rano i przemywam twarz szarym mydłem. Po takim zabiegu mogę spokojnie wyjść do ludzi bez zbędnych pierdół. Bez transformacji jak w #!$%@? transformersach. Jestem piękny naturalnie bez dodatków i pielęgnacji bez sztuczności. #pdk #niebieskiepaski
#logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
@mamferiearodzicowniemawdomu: 5. kwietnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mamferiearodzicowniemawdomu: To witam w klubie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XD
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
A potem na mirko płacz, ze Polki o siebie nie dbają i trzeba fapac do zdjęć, bo nawet nie ma jak strzelić pamieciowki(╯︵╰,)
@mamferiearodzicowniemawdomu: pierwsza zasada życia: "nie ufaj nikomu" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziewczyny inspirują się teraz naturalną Clarą Delevingne, ale nie ogarniają, że te jej brwi i
Jeśli makijaż jest wyznacznikiem dbania o sobie to ja właśnie skisłam xD
I nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać.
@mamferiearodzicowniemawdomu: zębów nie myjesz?
@panna_aparatka: Ale są jednak i takie - znam osobiście, piękne nawet gdy spadną liście. Zresztą... Same stworzyłyście taki obraz kobiet ;-)
No i sam makijaż też nie jest zły, byle delikatnie i ze smakiem. A niektóre na prawdę mogły by kielnią narzucać tą chemię.
@mamferiearodzicowniemawdomu: no, pewnie w butach.
@szalonenozyczki: Poniekąd. Wszystkie po tym wyglądacie tak samo. Gdzie miejsce na jakże ludzkie niedoskonałości, niewielkie skazy... Nikt nie jest idealny, dlaczego udawać, że jest inaczej?
@szalonenozyczki: Macie! Po za pewnymi wspólnymi elementami każda potrafi sobie stworzyć własne aksjomaty, robi się wesoło :D