Aktywne Wpisy
mickpl +1098
Pamiętacie tego dewelopera co kwiczał na Komisji Infrastruktury o wykreślenie minimum miejsc parkingowych przed wystąpieniem Sroki z Murapolu jako "strony społecznej"? No to mu wrzucili do ustawy o pomocy powodzianom XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
ziuaxa +130
ZBIÓRKA HAJSU NA 1-godzinnego LAJVA/Q&A dla SEBASTIANA #sebcel
Wiemy, że Sebuś ostatnio ma ciężki czas i kompletnie brakuje mu motywacji do biegania więc postanowiłem coś z tym zrobić!
TERAZ
ZASADY ZRZUTKI:
Wiemy, że Sebuś ostatnio ma ciężki czas i kompletnie brakuje mu motywacji do biegania więc postanowiłem coś z tym zrobić!
TERAZ
ZASADY ZRZUTKI:
Świeć Panie nad jego duszą, gdyż nie jest on świadom co go czeka z tą apodyktyczną, zarozumiałą i przebiegłą księżniczką. Typowa jedynaczka - córeczka tatusia, wszelakie przeszłe i przyszłe problemy w związku konsultowane z nimi wraz ze wcielaniem ich sugestii we własny związek, a przede wszystkim całe p--------e resztę życia wyznająca slogan 'co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie', co w rzeczywistości niesie bardzo szerokie i dalekie konsekwencje na przeróżnych płaszczyznach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakie to szczęście pomieszane z fartem, że nam nie wyszło, gdyż ówczesna stulejka atakowała chyba także moje zwoje mózgowe nie pozwalając trzeźwo i logicznie myśleć czy chociaż widzieć obiektywnie.
Nie wiele brakowało, a skończyłbym jak większość małżeństw w wyniku presji i nacisków jej otoczenia, a później to albo całe życie na pełnej k----e. Albo alimenty.
Nie załamujcie się stuleje, rozstanie z panną nawet po wielu wspólnych latach często bywa tyglem do waszej transformacji z wątłej p---y na w miarę rozsądnego, dojrzałego mężczyznę, który jak będzie trzeba logicznie pomyśleć to użyje mózgu, a nie beniza. Pobędzie smutno, melancholijnie, aby następnie pozwolić Wam trzeźwo spojrzeć na to, jak żeście pozwolili, aby wasz związek wyglądał.
A tak w ogóle to cieszę się jej szczęściem, super, że znalazła to, czego oczekiwała ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam nadzieję, że znalazła kolesia, który do końca życia będzie posłusznie realizował jej wizje życia ignorując pantofel na głowie, i że mu nigdy nie przejdzie przez myśl, że w związku mogłaby istnieć wzajemność i kompromis, a nie tylko wieczna praca z jego strony, aby wszelakie zdarzenia w życiu przebiegały po jej myśli.
Bo że w niecały rok zmieniła swoje podejście do związków o 180 stopni to nie uwierzę nigdy, przenigdy
#przemyslenia #zwiazki
@ketorw: Mogła zmienić. Mówię serio - każde doświadczenie wiele uczy.
Ja tam po dłuższym związku jestem sam i dobrze mi z tym. Polecam
A po za tym dlaczego ona miałaby w ogóle wyciągać wnioski,
choc pewnie jest tak jak napisales ;)
@fraulein_:
@1Jurko:
no niestety zgodzę się z Jurko. Kobiety z reguły bywają bardzo wygodne, po za tym to one są zdobywane a nie na odwrót, to mężczyzna musi się często zmieniać na lepsze, żeby być w stanie zdobyć upragnioną wybrankę. Kobieta wystarczy, że jest ładna, w miarę mądra i towarzyska, ZAWSZE znajdzie się niejeden adorator,
Nie mam zamiaru się nigdzie spieszyć, jak trafię na taką, z którą będę chciał dożyć sędziwego wieku to to zrobię, ale nigdy więcej niczego na siłę czy z przymusu osób trzecich ciągnąć nie
Generalnie zgadzam się z przesłaniem, że rozstanie dokonuje w facecie pewną tranformację... z tym, że życie za cholerę nie jest ani czarnobiałe, ani w 256 odcieniach szarości. Już nie wiem, chyba idzie pełny 3 rok od rozstania po 4 letnim związku. Ani ja ani ona sukcesów na rynku wtórnym nie odnieśliśmy. A zmiana która we mnie zaszła, to in minus (paraliżująca świadomosć biologizmu kobiet).
Ile twarzy tyle charakterów, wiadomo...
...apropo twarzy.. nie zapomniałeś o czymś? xD
@Jurga09: Tak, od zerwania nie mieliśmy żadnego kontaktu, nagle dzwoni, odbieram, a ona 'HAHA oświadczył mi się, wychodzę za mąż s--------u' po czym urwało połączenie
No chłopie to chyba JASNE, że jakiś tam kontakt musiałem z nią mieć skoro mnie informuje o takich rzeczach. W przeciągu roku od zerwania rozmawialiśmy przez telefon jakieś może 5 razy, każda rozmowa
A z Twojego opisu wnoszę, że przez te pół roku chciała Cię mieć w rezerwie. Jak się chłopak oświadczył, to wykonała telefon "palący most"- żebyś sobie przypadkiem czegoś nie wyobrażał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja wiem, że dla większości to niepojęte, ale da się mieć normalne, ludzkie relacje z byłym partnerem.
widac #boldupy i nie zaprzeczaj