Aktywne Wpisy

ly000 +89
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +364
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

https://web.facebook.com/andruszkiewicz.blog/posts/955379961175996
#4konserwy #ruchnarodowy #mlodziezwszechpolska #marszniepodleglosci
źródło: comment_ckoM2BSlt3kNETOIPSNaBBtlMR2T6aWN.jpg
Pobierz@PatologiiZew:
na razie nie mają siły przebicia w mediach. Konferencji Winniczka żadna stacja nie transmitowała. Nawet migawek nie było. Specjalnie zwracałem uwagę.
@kaucz: Po pierwsze przy całej niechęci do niego pisz nazwisko normalnie. Po drugie wszystkie media tak czy siak o tym wspominały. Jest lepiej niż było a będzie jeszcze lepiej :)
@kaucz: telewizja która zaprasza :)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora