Wpis z mikrobloga

Mirki, mam spory problem, moja dziewczyna ( w sumie ex, nie do końca) przyznała się mi, że mnie zdradziła, teraz jest w ciąży i nie wiem czy to moje dziecko. Ogólnie pozwoliłem jej ze mną zamieszkać ze względu na dziecko, nie wiem co zrobić, testu na ojcostwo nie mam jak zrobić, ona się nie zgadza, nie wierzę jej do końca w to wszystko. Utrzymuję ją, żeby mogła spokojnie odpoczywać i się nie przemęczać....

Co robić ?

#zwiazki #kiciochpyta #rozowepaski #feels #depresja
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BeardMan: pewnie bajt ale c--j napiszę Ci jak prawnie to wyglada. Póki nie jesteście małżeństwem to po narodzinach dziecka ojciec bedzie nieustalony. Pierwsza opcja to zachować się jak c--a i przestraszyć kobity, pójść do USC i uznać dziecko. Druga opcja to postawić się i zażądać badań albo niech Cię pozywa o ustalenie ojcostwa i sąd dopuści dowód z badań DNA. Jak wyjdzie, że to nie twoje to ona popłynie z
  • Odpowiedz
@BeardMan: Jeśli nie jesteś pewien, po urodzinach rób badania. Co z tego, że ona się nie zgadza? Czy Ciebie pytała o zdanie jak się puszczała z innym? Gdzie tutaj miejsce na Twoje zdanie? Nie bądź c--a. Nie daj sie szantażować. Nie daj zrobić z siebie sponsora.
  • Odpowiedz