ta #niedzielawieczur zostanie przeze mnie spędzona na obejrzeniu po raz pierwszy #donniedarko ( ͡º͜ʖ͡º) ogólnie popchnął mnie do tego The Butterfly Effect - chociaż zamerykanizowany i kiczowaty w chui, a główny bohater idiocieje ze sceny na scenę, to mam z nim całkiem dobre wspomnienia i to on zainteresował mnie tematem efektu motyla i podróży w czasie. ktoś zna jeszcze podobne filmy na poziomie? Paradoksy, ingerencja we wspomnienia, te sprawy (。◕‿‿◕。) #film #efektmotyla #pytanie
@Vasek: obejrzane wiele razy, trylogia na DVD ( ͡°͜ʖ͡°) @Mordziaty1988: wzięło mnie na ambicję, oglądam wersję DC i już się zapowiada na wyzwanie, lubię to (✌゚∀゚)☞
ogólnie popchnął mnie do tego The Butterfly Effect - chociaż zamerykanizowany i kiczowaty w chui, a główny bohater idiocieje ze sceny na scenę, to mam z nim całkiem dobre wspomnienia i to on zainteresował mnie tematem efektu motyla i podróży w czasie.
ktoś zna jeszcze podobne filmy na poziomie? Paradoksy, ingerencja we wspomnienia, te sprawy (。◕‿‿◕。)
#film #efektmotyla #pytanie
@Mordziaty1988: wzięło mnie na ambicję, oglądam wersję DC i już się zapowiada na wyzwanie, lubię to (✌ ゚ ∀ ゚)☞