Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +98
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +145
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Miesiąc temu byłem jedyną osobą z którą gadała. Często sama zapraszała mnie a to na kawę, a to na ciastko. Po dwóch tygodniach dałem jej szansę, zaprosiła mnie do siebie. Wszystko było spoko, w końcu próbowałem ją przytulić a ona 'NIE' i cały czas próbuję a to się powtarza. Próbuję nawet okazać odrobinę zazdrości by widziała, że mi zależy i nic :/
Strasznie mnie to w-----a latam za nią jak pies, a wczoraj poszedłem z nią do kosmetyczki też i pytałem "Z ciekawości... Jesteś teraz zła ogólnie czy ja coś zrobiłem" " Z ciekawości... Nie chcesz ze mną czasami zerwac?..."
A ona się drze "NIE JESTESMY PARĄ, JESTESMY KOLEGAMI", zamurowało mnie, sama przecież pchała się do mnie. Wiec rzuciłem dla żartu 'nazywaj to jak chcesz'.
Wkurza mnie to, bo wszyscy widzą, że jej o--------a. Wypytują mnie jak ja tak dalej mogę, a ona od dwóch tygodni zlewa na mnie i się nie odzywa, albo ładuje wprost 'nie jestem zainteresowana'. Jak to k---a nie? To po c--j mnie tyle zapraszałaś na te kawy i ciastka?! A ta idiotka jak zaczarowana katarynka "Nie, Nie, Nie"
K---a jak mam jej uświadomić, że mnie w-----a jak udaje że nic między nami nie ma?
#pdk
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #studbaza #niebieskiepaski #zwiazki #friendzone #heheszki
Też tak myślę, ale w-----a mnie to ;/
Proste, przecież kochają najmocniej.
Musisz zrobić to jak prawdziwy facet - najpierw ją spij a potem jak zacznie się robić szczera (albo nieprzytomna) to wtedy przystąp do akcji
Nie filozuj - zaprosiła na ciastko? Zaprosiła na kawę? No.
Komentarz usunięty przez autora
Bordo, a nie ogarnia tagu #pdk xD
JAK KISNĘ XD
Jakim cudem zgadłeś?
Komentarz usunięty przez autora
Dobra dobra, tak sobie teraz tłumacz ( ͡º ͜ʖ͡º)
A ja wciąż jestem i cierpię! ( ͡° ʖ̯ ͡°)
XD