Aktywne Wpisy

diabeu255 +15
Ktoś w pracy podkrada mi z mojej szafki sól.
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta

Bnkpl +299
#nwo
Obliczanie indywidualnego zużycia CO2 na podstawie danych z karty już nie jest kolejną teoria spiskowa. Teraz tylko czekać aż wprowadza limity.
What a wonderful world.
Co ciekawe zakładając że mam średnia zużycie takie jak inni to żeby zrównoważyć zużycie CO2 wszystkich ludzi to trzebaby posadzic tyle drzew że zabraknie miejsca na kontynentach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obliczanie indywidualnego zużycia CO2 na podstawie danych z karty już nie jest kolejną teoria spiskowa. Teraz tylko czekać aż wprowadza limity.
What a wonderful world.
Co ciekawe zakładając że mam średnia zużycie takie jak inni to żeby zrównoważyć zużycie CO2 wszystkich ludzi to trzebaby posadzic tyle drzew że zabraknie miejsca na kontynentach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Właśnie miałem w swoich rękach najnowszego Civica 1.8 iVtec w wersji wyposażenia Sport. Kilka faktów:
-wygląda wreszcie pięknie. Początkowo IX generacja była pokraczna w porównaniu do VIII, jakaś za wąska za długa. Teraz jest super, choć w tym egzemplarzu dużą robotę robi kolor i czarna felga
-android na pokładzie, a dokładnie wersja 4.0.4 :) dobry pomysł, wszystko działa szybko i można ściągać aplikacje
-nawigacja garmin beznadziejna. Mam nadzieje że to wina braku aktualizacji, ale kilka razy poprowadziła mnie na drogi których nie ma, albo są jeszcze w budowie...
-ogromny bagażnik, największy w klasie
-słaba widoczność przez środkowe lusterko, na środku widzimy ogromny pas z klapy bagażnika
-magic seats, patent genialny czyli tylna kanapa jest dzielona i można ją podnieść do góry aby stworzyć dodatkowe miejsce na przewiezienie czegoś wielkiego
-świetnie się prowadzi
-wolnossący silnik beznynowy 142 KM i 174 Nm. Cóż może nie ma on zabójczych osiągów, ale jak ktoś nauczy się jeździć powyżej 4000 obrotów to można naprawdę szybko się poruszać. Plusem braku wspomagaczy typu turbo jest z pewnością żywotność, o której silniki TSI mogą pomarzyć :)
#autowizja - mój tag o testowaniu samochodów
#honda #motoryzacja
ma to sens!
Sedan dalej ładniejszy jak hatchback ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale fajnie wiedzieć, za kilka lat pewnie tego sedana kupię ( ͡º ͜ʖ͡º)