@mam_lagi: Praktycznie na dniach będzie Lumia 950 i 950 ( xl czy + - tak czy siak jakiś większy z 5.7" ) a za 3-4 tygodnie powinna być w sprzedaży Lumia 550 - najtańsza lumia z LTE ever.
@ja666: Niewiele, nowe karty wbudowane intela wspierać będą w końcu Dx12 chwalili się że dorównywać mają GT 7XX
@RayColl_PL: Holo wydaje się super, lepszy niż Oculus ( w moim odczuciu ) bo przezierny. Ostro nad tym pracują ciągle. Co do Win 10 i Holo to stworzyli już nawet osobną rodzinę pod takie gogle, czyli co do oprogramowania czy SDK szykują się na to poważnie.
@wypokowy_hazardzista: tak...generalnie to ta sama platforma niemalże. Fajne dodatki do nowych lumii 950 ...stacja dokujaca gdzie po podłączeniu na monitorze masz niemal ze standardowy windows
Powiedzmy hipotetycznie, jaka byłaby strata dla świata gdyby Iran jednak miał b--ń atomową i zrzucił ją na Izrael? Izrael coś produkuje? Nie ma tam surowców, technologii, co najwyżej kilka zabytków w Jerozolimie. Jest dużo piasku i oliwek
Byłem na Microsoft Technology Summit Windows 10 : http://www.w10ts.pl/
Mirki, nic wielkiego, po prostu chce się podzielić wiedzą.
Ask Me anything albo scrollujcie dalej.
Nowe Windows phone, UWP, Surface 4 Pro , Holo Lens, nowości od Intela....
źródło: comment_ebO8X4on2uhUVMCpDLtgYiUuM8GQBnIq.jpg
Pobierzchce się podzielić wiedzą i tyle, może komuś się przyda info o nowych smartfonach MS, albo o ssd intela z transferami 2.3 Gb /s
Jak bym się chciał chwalić to bym AMA nie zrobił tylko #oswiadczeniezdupy
@RayColl_PL: Holo wydaje się super, lepszy niż Oculus ( w moim odczuciu ) bo przezierny. Ostro nad tym pracują ciągle. Co do Win 10 i Holo to stworzyli już nawet osobną rodzinę pod takie gogle, czyli co do oprogramowania czy SDK szykują się na to poważnie.