Wpis z mikrobloga

Dlaczego kobiety to zimne suki nawet dla zwierząt. Moja córka ma chomika z którym się bardzo zżyła zresztą ja też. Niestety dziś jak zmieniałem ściółkę w klatce zauważyłem że jest coś nie tak zrobiła się jakaś nienaturalna fałda na łapie więc mówię że trzeba zanieść do weterynarza na co mój #rozowypasek mówi że zwariowałem, chomik kosztuję z 15 zł a jak będę wydawał parę stówek na jego leczenie po prostu ręce mi opadły( ͡° ʖ̯ ͡°) #logikarozowychpaskow . Oczywiście i tak jutro pojadę do weterynarza mam nadzieję że go wyleczy bo bardzo się przywiązałem (mamy go 2 lata) do tej kudłatej kulki trzymajcie kciuki.
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mjolnir: Chyba zartujesz, w zyciu bym nie powiedziala czegos takiego o zwierzatku, tylko poszla z nim do weterynarza. Mysle, ze wiekszosc kobiet uwaza tak samo, jak ja, wiec trafiles akurat na taka dziwna jednostke.
  • Odpowiedz
@spiritoo: gdzie pracujesz? Chetnie korzystałabym z uslug za darmo

@Mjolnir: skad jestes? Malo wetów ogarnia chomiki. Nie ma nic o nich na studiach i średnio opłaca sie placic za kursy i specjalizacje w tym kierunku, bo wiekszosc właścicieli gryzoni ma podejście, jak Twoja dziewczyna lub chciałoby leczenia za grosze lub darmo, bo to tylko chomik... i jak zapłacić kilkaset złotych (lub pare tysiecy)za szkolenie?
  • Odpowiedz
@toksoplazmoza: wstrzymaj ból dupki kolego. Wet sam z sobie nie chciał pieniędzy, choć nalegalam. Wspomniałam o tym tylko po to zeby podkreślić, ze często małe zwierzęta są przez weterynarzy traktowane łagodnie pod względem finansowym. Także proponuje iść sie wyżywać z czepianiem bzdur kogoś innego.
  • Odpowiedz
@Mjolnir: Jak masz jakiegoś zwyrodniałego różowego to miej pretensje to siebie że tak sobie wybrałeś a nie piszesz jakieś pierdoły że wszystkie różowe to zimne suki
  • Odpowiedz