Aktywne Wpisy

duzy_krotki +715
Włączyłem wczoraj "Wielką wodę". Cóż za g---o straszne. Mądrzejsza od profesorów hydrologii Juleczka uzależniona od h-----y (w drugiej scenie już się rucha z jakimś Holendrem xD, aż dziwne, że nie m----n) ratuje Wrocław przed powodzią. Ludzie mieszkający pod Wrocławiem pokazani jak chłopi z 19 wieku. Oczywiście większość mężczyzn przedstawiona jako przygłupy z 80 iq.
#powodz
#powodz

koronawirus +452
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,

Postanowiłem zrootować swojego SM-G357FZ Galaxy Ace 4 LTE.
Wgrałem pliki przez Odina, wszystko poszło gładko, odpalam telefon, potem SuperSU, po chwili wywala komunikat
Aktualizacja SU binary.
Kontynuować?
Potwierdzam i wybieram standardową instalację. Instalacja w toku, bla bla, pojawia się komunikat
Wykryto Samsung KNOX. To może ograniczyć możliwości roota i spowodować wyświetlanie irytujących komunikatów. Zablokować KNOX?
Potwierdzam, niestety pojawia się
Nie udało się zablokować KNOXa!
Da się to jakoś naprawić?
Może zamiast wybierać instalację standardową, wybrać taką przez TWRP lub CWM?
źródło: comment_vow4WCdQFkSdaCo1bI6oEdhaLC9QtZdQ.jpg
Pobierz@fervi: Zainstalowałem terminal, wpisuje "su" i co dalej?
źródło: comment_1zUGSsImkBMefaN61dWEjIb3XFAGwnKe.jpg
PobierzSpróbuj jakiś root verifier sprawdzić, jak da negatywny, to może trzeba supersu zamienić z superuser
1
Pojawia się "pobieranie pliku manifest...porażka"
źródło: comment_zNKfgbtXuRj97pyUsOKqJROWnbi4s01T.jpg
PobierzJa używam tego SuperUser
https://f-droid.org/repo/com.koushikdutta.superuser_1030.apk