Aktywne Wpisy
TwojHimars +538
#!$%@? umysłowe #biedronka weszło na wyższy poziom xD
sezonowiec1 +52
Jestem właśnie w Sztokholmie, jak patrzę jak ta Szwecja upada to chciałbym żeby Polska tak samo upadała. To chyba ten sam poziom co Amerykanie na Twitterze piszący, że polska właśnie upada, bo mamy więźniów politycznych i inna pisowa propaganda xD
#bekazprawakow #4konserwy #urojeniaprawakoidalne
Zdjęcie bez żadnego kontekstu, dałem pierwsze lepsze
#bekazprawakow #4konserwy #urojeniaprawakoidalne
Zdjęcie bez żadnego kontekstu, dałem pierwsze lepsze
Można mowić, że Huawei P8lite to chinol, ale jest to kawałek wytrzymałego chinola. Miałem go w kieszeni w spodniach(cienki materiał) i zarobił ostrym kantem centralnie w ekran i nie było ani ryski, dalej śmiaga. Wczoraj wyślizgnął mi się z ręki i uderzył tak z 1,5m na kafelki - dalej działa, nic się nie dzieje z nim niepokojącego. Niby mam na niego "etui", ale nawet to nie uchroni go przed wszystkim. Mój poprzedni telefon jak zaliczył zderzenie ze ścianą(nie zasypiajcie z telefonem na kołdrze) to przestała działać przednia kamera i zaczęły się czasem cuda odpierdzielać. Nie mam tego telefonu jakoś długo, ale teraz jestem jeszcze bardziej zadowolony z tego zakupu niż w chwili jak wziąłem go pierwszy raz w ręce.
Mam go kilka miesięcy, ale jeszcze nie udało mi się nim jebnąć o podłogę czy ścianę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ale ramki on ma z plastiku, tylko malowane na srebrny kolor