#!$%@?, #kopyra zabiję cię. Tyle oglądałem filmików w których polecasz IPA, że takie bogate w smaku, że bukiet, że aromat, że #!$%@? wie co. No to w końcu po latach picia Harnasia postanowiłem - co mi tam, wykosztuję się.
Patrzę w sklepie, że akurat promocja, 5 litrów za 59 złotych. Co prawda sama butelka mnie zastanowiła ale myślę sobie NO #!$%@?, TOMASZ KOPYRA Z BLOGU BLOG KOPYRA KOM nie zrobiłby cię w jajo, na pewno będzie pyszne. No więc kupuję, wracam se do domu.
Piątek, okazja idealna żeby przy dobrym napitku i tańcu z gwiazdami zatopić się w nieznanych smakach. Przelewam se do kufla, przygotowuję chipsy do zagryzki, siadam jak do #!$%@? nabożeństwa.
Pierwszy łyk i...
#!$%@?
TEGO NIE DA SIĘ PIĆ
No ale myślę, Tomasz Kopyra Z Blogu Blog Kopyra Kom nie może się mylić, spróbuję jeszcze raz, może zbyt raptownie piłem... No ale próbuję jeszcze raz i nie ma #!$%@?, nie wypiję. To smakuje jak spirytus tylko z dwukrotnie większą ilością alkoholu...
Zostałem z 4,95 litra czegoś czego się nie da pić i sześcioma dychami w plecy.
Wiecie co wsm wolałabym się spotykać z takim przegrywem niż z oskarkiem bo taki oskarek zazwyczaj zdradliwa bestia jest xD I zdradza z każdą juleczka która napotka ( ͡°ʖ̯͡°)
Patrzę w sklepie, że akurat promocja, 5 litrów za 59 złotych. Co prawda sama butelka mnie zastanowiła ale myślę sobie NO #!$%@?, TOMASZ KOPYRA Z BLOGU BLOG KOPYRA KOM nie zrobiłby cię w jajo, na pewno będzie pyszne. No więc kupuję, wracam se do domu.
Piątek, okazja idealna żeby przy dobrym napitku i tańcu z gwiazdami zatopić się w nieznanych smakach. Przelewam se do kufla, przygotowuję chipsy do zagryzki, siadam jak do #!$%@? nabożeństwa.
Pierwszy łyk i...
#!$%@?
TEGO NIE DA SIĘ PIĆ
No ale myślę, Tomasz Kopyra Z Blogu Blog Kopyra Kom nie może się mylić, spróbuję jeszcze raz, może zbyt raptownie piłem... No ale próbuję jeszcze raz i nie ma #!$%@?, nie wypiję. To smakuje jak spirytus tylko z dwukrotnie większą ilością alkoholu...
Zostałem z 4,95 litra czegoś czego się nie da pić i sześcioma dychami w plecy.
Dzięki Kopyra!
#kopyr #piwo #ipa #piwowarstwo #piwowpoznaniu #gorzkiezale #truestory #coolstory #oszukujo
Jaki kopyra? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Aa aaa ten kopyra z blogu Tomasz kopyra kom
#bylopierdyliardrazy
@Supercoolljuk2: To się z teku pije a nie z kufla, taguj #januszepiwa xD
Nalał ipa do kufla i pije, bk xDDD
ja w szklance (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Supercoolljuk2: Zrób #rozdajo - chętni sami się znajdą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.wykop.pl/wpis/13604453/mirki-chcialem-was-ostrzec-przed-uzytkownikiem-sup/
@Mslukasik: co to za tekst xd
Komentarz usunięty przez autora