Wpis z mikrobloga

Mirasy mam problem, od jakiegoś czasu, z appstore oraz z apple music, mianowicie często jak jest jakaś aktualizacja programu lub chcę zapisać jakiś utwór muzyczny uruchamiam pobieranie i wszystko spoko tylko prędkość ściągania jest praktycznie minimalna i plik w ogóle nie chce się pobierać lub trwa to zdecydowanie za długo. Ten problem znika tylko w godzinach porannych wszystko śmiga jak dawniej. Spotkał się ktoś z Was z podobnym przypadkiem? Nie jest to wina mojego internetu ponieważ przy wykorzystaniu danych z sieci komórkowej jest to samo. Szukałem na różnych stronach podobnego przypadku ale nic nie znalazłem. Może ktoś z Was wie jak temu zaradzić? Przelogowanie się w appstore, restarty urządzenia, zmiany automatycznej aktualizacji nic nie pomagają. Problem występuje od ios 8. #apple #ios #iphone6 #ios9
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mam tak samo. Rożne dziwne rzeczy zaczęły sie dziać w momencie kiedy pojawił sie nowy soft. Póki co nie chce go wgrywać i "wisi" mi jedynka na ustawieniach - od wtedy z AppStore ledwo ciągnie, telefon 6+ sie wiesza i ostro zamula co mu sie nie zdarzało...
  • Odpowiedz
@randall: tez mi się wydaje, że to wina z serwerami ale dzieje mi się to od ios 8, wczoraj takie jaja zaczęły się z apple music wcześniej było ok
@krettinio: oj to u mnie nie jest aż tak źle, telefon działa super jak zawsze tylko te aktualizacje mnie w-------ą a od wczoraj apple music
  • Odpowiedz