Aktywne Wpisy
Hit moi drodzy, spojler w reklamie. Wiemy już z kim będzie Karol. Wejdzie nowa uczestniczka (włosy, tatuaż z palmą) i to będzie ta miłość. A Julia no cóż 🤷🏻♀️ pewnie
nadal będzie z panią miss się bujać, choć miłości z tego nie wróżę
nadal będzie z panią miss się bujać, choć miłości z tego nie wróżę
deeprest +62
Ale śmiesznego szczurka brudaska znalazłem przy drodze
#pokazkota
#pokazkota
W temacie Szwedzki ośrodek dla uchodźców próbował ukryć g---t na trzyletnim dziecku który nie zawiera kontekstów politycznych a jedynie krotką analizę i przebieg sytuacji moderacja, bez zgody, wiedzy dodającego @Mordeusz 'a d----------a tag "POLITYKA" aby znalezisko nie znalazło się na głównej, ku ich zdziwieniu tego wykopki które nia mają tagu "polityka" na czarnej liście pyknęły znalezisko na główną!
Co to ma k---a być!? Ile razy taka sytuacja miała miejsce? Teraz do każdego znaleziska gdy pojawi się słowo "imigrant" "uchodźca" będzie d------y tag "polityka"? Czy po prostu chodzi o to aby niezalogowani nie widzieli nic złego?
Wołam wszystkich którym zależy na dobrym imieniu wykopu!
DO BOJU WYKOPKI!!! ᕙ( ͡° ʖ̯ ͡°)ᕗ
#afera #wykop #pomocy #truestory #korwin #polityka
A w google cache nie ma tego tagu: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:97rqiSPBTScJ:www.wykop.pl/link/2815291/grecja-lesbos-tlum-afganczykow-powital-palami-nowo-przybylych-emigrantow-eng/+&cd=1&hl=pl&ct=clnk≷=pl
Są tagi #rozrywka #heheszki #polska #ciekawostki #4konserwy #imigranci
@Awganowicz @-logan- @quzipl @damek @bzykacz @K-K-K @miglanc102 @jblck @notdot @Jeesek @Freekson @teka82 @pepone @lolcat5000 @Pamycha @losiul
@despiaciu: tak, generalnie ja i setki a może tysiące osób tutaj ma to w dupie i bardzo cieszę się z takiego rozwiązania podjętego przez administrację.
Komentarz usunięty przez autora
@marek-125
@Vejito
@
@Nagod
@KrzaQ2
@
@DivusClaudius
@chemix
@
@panda1234
@marekzegarek2323