Wpis z mikrobloga

@Robocovo: Zawsze to coś innego. Podkreśla miejsca wiadome( ͡° ͜ʖ ͡°) oraz zapewne tyłeczek. No i ja np. uważam za szalenie seksowne rozrywanie koszuli na facecie. Jakby było w normalny wzorek a nie np w kaczory donaldy to ma potencjał
@Kansas: życie to nie bajka. Ważne żeby była miłość i szacunek i żeby chłop był dobry, a to jak wygląda to naprawdę niewiele zmienia. Jak kogoś kochasz to zawsze jest atrakcyjny, nawet po 50-tce jak tu i ówdzie się zmieni :)
@Kansas: jakoś zwrócić uwagę trzeba. w wielu przypadkach przy pierwszym poznaniu jest to wygląd - to jest oczywista oczywistość i nie ma co z tym dyskutować... ale nie zawsze. przede wszystkim facet musi być zadbany :) (mówię o pierwszym wrażeniu a nie dalszym postępowaniu relacji itp.)
@Kansas: Oczywiście, ale na szczescie ile ludzi, tyle gustow( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja zawsze byłam grubsza(tak, mam wielka dupe, wazyłam wtedy 70kg/172cm) niz inne dziewczyny, długo nie miałam chlopaka i nie sadzilam ze moge sie komus spodobac. Jak mi moj pierwszy powiedzial, ze mu sie strasznie podba moje ciało to uznalam ze jest #!$%@?( ͡° ͜ʖ ͡°)
On tez mial wady, ktore uwazal,