Wpis z mikrobloga

@KrylAntarktyczny: mam 29 lat, nigdy nie pracowałam w zawodzie (choc wiedze ze studiow w pracy wykorzystywalam), praca mnie zaczęła przytłaczać i nie chciałam już tego robić. Ogarnęłam się w tym roku, przemyślałam co lubie robic, co mnie ciekawi i w czym się czuję dobrze, a w czym nie. I zaczęłam sama w domu się uczyć, a teraz zaczelam jeszcze podyplomówke. Musisz wiedzieć co chcesz robic. Mi niestety zajęło troche czasu zanim
@KrylAntarktyczny: masz mimo wszystko pewne podstawy do brnięcia w to. Ta jak wskazał @mcflypl, moze w strone projektowania? Kontroli jakosci? W ogole lubisz choć troche prace w warunkach produkcyjnych? Pomyśl czy obecny pracodawca dałby ci możliwość rozwoju w ramach struktury.
@KrylAntarktyczny: a widzisz. Tylko czy nawet taki awans by Cie zadowolił? Musisz pomyśleć, na spokojnie. Niech Ci to nawet miesiąc zajmie. Poczytaj też o różnych zawodach, branżach. Da ci to ogolny pogląd na to co na rynku piszczy :)
@KrylAntarktyczny: popytaj czy zakład oferuje wysłanie cię na kurs cnc ale w stopniu zaawansowanym czyli przygotowywanie projektów.Jest to ciekawa branża (sam w tym siedzę) i nieźle płatna , wiadomo że nie od razu będziesz robił kokosy ale będziesz się rozwijał.Stojąc tylko przy maszynie i wciskając guzik można dostać #!$%@? po jakimś czasie ;) więc polecam ci rozwiajanie się w tym temacie (na początku nie jest łatwo ;) ale do przeskoczenia).