Aktywne Wpisy
Jacek0072 +80
źródło: temp_file7027501349620065291
Pobierz
affairz +560
dopłat nie ma, więc multimiliarder Juroszek, 8. najbogatszy Polak na świecie znowu poszedł spłakać się do wyborczej, że biedne polskie rodziny (deweloperskie) ledwo zipią
przecież to nie może tak być, że jak Waldek Buda sypał dopłatami majątek Juroszka rok do roku powiększył się o około 32% (w tym awans z 9. na 8. najbogatszego Polaka), tymczasem bez dopłat powiększył się jedynie o 2,5%, tj. mniej niż inflacja (!!!)
zapraszam na nitkę z
przecież to nie może tak być, że jak Waldek Buda sypał dopłatami majątek Juroszka rok do roku powiększył się o około 32% (w tym awans z 9. na 8. najbogatszego Polaka), tymczasem bez dopłat powiększył się jedynie o 2,5%, tj. mniej niż inflacja (!!!)
zapraszam na nitkę z
źródło: juroszek
Pobierz

Titan < mouz (low) - ze względu na to, że Titan jest w domu, a mouz musi ugrać wszystkie mecze żeby wejść - tutaj proponuje low, ryzyko w c--j duże. Mecz 60-40 patrząc na to, że Titan ma dzisiaj 3 mecze, także lepiej się nie przemęczać na meczu o pietruszkę.
Penta < Na'Vi - Niemcy na jednej mapie są stosunkowo okay - jest to Cache. Zrządzenie losu chciało, że Na'Vi na tej mapie gubi się jak ślepe upośledzone dzieci w smoke'u na dd2. Aczkolwiek patrząc na to jak Na'Vi tryharduje żeby pojechać znowu do Ameryki i pograć sobie z C9 i jakimiś k---a bob america top3 team - Raczej Na'Vi.
Titan < Na'Vi - Titan owszem, posiada taktyki na Overpassa, ale zostać rozjechanym 16:2 przez underperformujące Fnatic to wstyd i hańba. Na'Vi za to Overpassa grać umie i chce, dlatego Na'Vi got this one in the bag.
TSM > NiP (dust) - TSM zje NiP, na Faceita jechać nie mają po co bo po Majorze rozpad.Także to będzie raczej przejazd walcem 16-10 w maxie dla TSMu.
To były mecze które mnie interesują. A z pobocznych nad którymi się zastanawiałem, ale nie mam pewności:
CSGL > f3 (low)
NiP < EnvyUs
HR > Fnatic
CSGL > Reason (grubo)
Fnatic > EnvyUs
Mam nadzieję że tym o to grubym jak osiedlowa Beata opisem zaspokoiłem wasze potrzeby, i dacie tego p----------o lajka. Jeszcze tylko kawałek na dziś.
Z fartem mordy
Król Lewak III
#csgo #lewackiebety #freergeg #csgolounge
Komentarz usunięty przez moderatora