O k-----e! Zakupilem niedawno skorzane buty [pic] i mamusiu! Jakie to wygodne, mile i zajebiaszcze. Ze czlowiek byl glupu i j---l po 200-300 cbl w jakies najki frajki, force srorce jak to takie zajebiaszczr. A i pasuja do plaszcza, kurtki, kazdych spodni
Co nie zmienia faktu, ze wiosna-lato prawilne nike capri II
@uchatek: miałem capri, 4 miesiące i sie rozpadły :/ Skórzane mam z river island, zajebiste, wprawdzie sa drogie ale nie porównanie do pseudo butów z reserved w których nie da sie chodzić dłużej niz kilka godzin. Na co dzien DC, wygodne lekkie i wytrzymałe
@Unco: http://gangs.pl/flash/ Mi się z kolorowe szwy w spodniach z dzieciarnią kojarzą, ostatnio widziałem gościa z takimi zielonymi szwami w jasnoniebieskich dżinsach.
Co nie zmienia faktu, ze wiosna-lato prawilne nike capri II
#modameska #niepopularnaopinia #buty
@Vetinari: rynek
@ThePawel: j/w
Skórzane mam z river island, zajebiste, wprawdzie sa drogie ale nie porównanie do pseudo butów z reserved w których nie da sie chodzić dłużej niz kilka godzin.
Na co dzien DC, wygodne lekkie i wytrzymałe
@uchatek: A jesteś pewien, że to prawdziwa skóra? Bo na bazarach jest mnóstwo naciągaczy.
@unco takie czerwone szwy są beznadziejne, najlepiej jak w dżinsach widzę takie xD
Mi się z kolorowe szwy w spodniach z dzieciarnią kojarzą, ostatnio widziałem gościa z takimi zielonymi szwami w jasnoniebieskich dżinsach.