Aktywne Wpisy
kalafi0r +365
Zakolak ma problem z reklamami w kinie
Ten sam zakolak #!$%@? reklamami w swoich filmach w ilościach polsatowskich
Jak można być takim hipokrytą albo idiotą? Albo jedno i drugie
Wyprzedzając argumenty Mariuszy z Brajton, że jego filmy sa za darmo - nie nie są - płace yt premium zeby nie oglądać reklam a on obchodzi system i wkleja je do swoich filmów
i tak wiem moge przewinac te jego reklamy... dokładnie tak
Ten sam zakolak #!$%@? reklamami w swoich filmach w ilościach polsatowskich
Jak można być takim hipokrytą albo idiotą? Albo jedno i drugie
Wyprzedzając argumenty Mariuszy z Brajton, że jego filmy sa za darmo - nie nie są - płace yt premium zeby nie oglądać reklam a on obchodzi system i wkleja je do swoich filmów
i tak wiem moge przewinac te jego reklamy... dokładnie tak
toniemojekonto1 +260
Problem z polską przestępczością, określmy ją jako - X
Przestępczość obcokrajowców z poza europy, określmy jako - Y
Zawsze lepiej jest mieć mieć tylko X niż X+Y
To, że występuje X, nie znaczy że też musimy też mieć Y.
Gdzie przykłady z zagranicy dodatkowo pokazują, że Y jest wielokrotnością X.
Dla wszystkich co lubią używać argumentów "polacy też gwałcą" ,"polacy też popełniają przestępstwa".
#imigranci #polska #bekazlewactwa #statystyka #europa #przestepczosc
Przestępczość obcokrajowców z poza europy, określmy jako - Y
Zawsze lepiej jest mieć mieć tylko X niż X+Y
To, że występuje X, nie znaczy że też musimy też mieć Y.
Gdzie przykłady z zagranicy dodatkowo pokazują, że Y jest wielokrotnością X.
Dla wszystkich co lubią używać argumentów "polacy też gwałcą" ,"polacy też popełniają przestępstwa".
#imigranci #polska #bekazlewactwa #statystyka #europa #przestepczosc
#tatuaze
Pytasz czy masz potencjał?
@dymek95: jak sie rozciagnie to sobie dorysujesz lel
nikt natomiast Ci nie odpowie na pytanie, czy za 10
Jak będziesz miał 25 to dojdziesz do wniosku jaki byleś głupi, że się oszpeciłeś. W wieku 30 lat te wnioski się zwielokrotnią za każdym razem jak zerkniesz na ten idiotyczny tatuaż. Ale cóż, znakuj się znakuj, wolna wola :). Twoje poczucie wartości wzrośnie na krótką chwilę, tak samo jak poczucie, że stałeś się groźniejszy, poważniejszy i uzyskałeś respekt wśród rówieśników. Nie tędy droga.
No a tak poważnie, chłopie odpuść sobie
tylko dla siebie. Tak trudno pojąć ? Podobają mi się wiec chce sobie zrobić. Poza tym jak tak wam się nie podobają tatuaże to co robicie pod tym tagiem? Chce sobie zrobić bo od zawsze mi sie podoba ten motyw a to czy za kilkanaście lat bede sobie pluł w brodę to moja sprawa
@dymek95: XD
Rób jak masz wolne 4-5k na pomalowanie ręki, nie rozjedzie się - wątpliwe, że dowalisz masy i będziesz mieć przedramię jak Popey i biceps niczym Coleman. Pamiętaj o wyborze dobrego studia.