Wpis z mikrobloga

Mirki mam pytanie za które mam nadzieję nie zostanę zbluzgany. Mam 20 lat i myślę nad zrobieniem rękawa, jednak boję się tego, że jak będę miał 25-30 lat i ręką się na pewno trochę rozrośnie(nie ćwiczę jak coś) to tatuaż się bardzo rozciągnie i będzie źle wyglądał. Jak to z tym jest? Jeśli nabiorę mimowolnie trochę masy i ręka urośnie to czy tatuaż bardzo się rozciągnie? Czy nie aż tak i zawsze będzie można poprawić i będzie wyglądał "jak nowy"? Przedramię mam ogólnie małe od zawsze. Wrzucam zdjęcie "w razie wu".
#tatuaze
dymek95 - Mirki mam pytanie za które mam nadzieję nie zostanę zbluzgany. Mam 20 lat i...

źródło: comment_ooNs68J5O77MVommEezxTyy6zuEwxggE.jpg

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • 2
@dymek95: jak masz w planach jakos mocno przybrac na masie to nie dziaraj powyzej bicka, bo moga Ci sie rozstepy zrobic.
A przedramie nawet przytyrane full, wciaz jest w miare chude.

@Hejkumkejkum: ale #!$%@? xD A ja zaluje ze sie wydziaralem dopiero w wieku 25 zamiast 20 lat. Mam ziomka w pracy (menadżer) lat pod 40 i lubi swoje tatuaze i robi nastepne.
  • Odpowiedz
@dymek95: A rób sobie nic nie powinno się stać. Jak coś się stanie to zawsze można poprawić. I co ludzie pieprza że jeden na całe życie jak napisałem wyżej zawsze można poprawić lub coś dodać, a to że codziennie patrzysz na tatuaż to widać że nigdy nie miałeś, ponieważ po paru miesiącach musisz sobie przypomnieć w lustrze że masz tatuaż bo zapominasz z czasem.
  • Odpowiedz
Rób i nic się nie martw. Jeżeli się nie skoksujesz to nic się nie stanie, gdybyś się skoksował to tatuaż popęka no i lipa
  • Odpowiedz