Aktywne Wpisy
jmuhha +52
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k
WujaTHC +230
Tak patrzę na zoomerów w robocie to przypominają mi się moi rodzice - pisanie na klawiaturze jedną ręką i zazwyczaj jednym palcem, włączanie i wyłączanie kapsloka żeby napisać jedna wielką literę, nieużywanie jakichkolwiek skrótów klawiszowych tylko prawy myszki, kopiuj, prawy myszki, wklej xD Smartfonizacja społeczeństwa widzę idzie pełną parą xD. Jedyna nadzieją w gejmerach komputerowych bo oni wiedzą o co chodzi w życiu......
#korposwiat #pcmasterrace
#korposwiat #pcmasterrace
Czasami z nudów robię głupie rzeczy, i własnie wkleiłem tekst z wpisu:
http://www.wykop.pl/wpis/14665039/dawno-nie-bylo-kontrola-schowkow-ctrl-v-raz-raz-ra/
do własnie konta z którego pisze... ZALOGOWAŁEM SIĘ... co za kretynem trzeba być, może jeszcze konto bankowe tym hasłem zabezpiecza...
Jako, że nie jestem jakimś dzieciakiem, to odesłałem mu zmienione hasło na email.
Błagam ludzie... może nie macie tutaj nic ciekawego, ale szanujcie swoje hasła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ludzietodebile #pozdrawiammirko