Wpis z mikrobloga

Gra ktoś ? ja gram od 8 dni, nawet spoko wcześniej grałem 2 lata w LOL'a i straszne podobieństwa widzę, praktycznie to samo co w Lolu tylko inne nazwy bogów i nawet umiejętności podobne.

Hades->Kassadin
Kali->Akali
Loki->Shako
Anubis->Nasus

Póki co tyle zauważyłem bo tymi grałem, spoko mi się gra Tanatosem i Ah puchem fajną mechanikę mają, ale z tego co widzę postacie które nie mają skilli uciekających to ciężko się gra, plus w late game najlepiej być dystansowym jak Neith bo siekę robi dobrą.

Plusy:
-Bonusy za logowanie się i za zdobycie poziomów.
-Widok z tyłu, dzięki czemu jest łatwiej kogoś zajść od tyłu.
-Farma chyba nie jest tak ważna jak w Lolu
-Fajne tryby rozgrywki, które się codziennie zmieniają
-Wypożyczanie bogów

Minusy:
-Czasami długo się czeka, aż zbierze drużynę
-Zerżnięte z Lola dużo
-Nie wciąga tak samo jak lol, 2 gierki i mam dość
-Jedna osoba nie ogarnia i ciężko wykerować w lolu było łatwiej przez widok z góry.

Narazie tyle zobacze jak wbije 30 lvl i pogram więcej na mapce 5vs5 bo póki co z 2 mecze zagrałem na dużej mapce.
#smite
  • 4
@mowiejakjest: Byłem, grałem, spoko całkiem, taka inna jest przez widok, ale bohaterów to ty nie porównuj tak, jedna umiejętność czy dwie podobne nie czyni takich samych bohaterów. Choć zgodzę się co do Lokiego -> Shako, oni naprawdę podobni są. Niestety są też cancer postacie jak Freya, przez które zwyczajnie się grac odechciało po pewnym czasie. Co jednak powrzucałem ludzi pod wieże Sobkiem to moje.