Aktywne Wpisy
dddobranoc +15
Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozstali.
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Teuvo +21
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
Ale o co właściwie chodzi? Przeciw czemu miałyby to być argumenty?
Czy mógłbym prosić o jakieś dwa komunikaty .Nowoczesnej i ze trzy, cztery z prasy (lokalnej, ogólnopolskiej) mówiące o tych tłumach w danych miastach?
Zapraszam serdecznie do rzeczowej dyskusji, wszyscy są zaproszeni i nie mam nikogo na czarnej, a kretyńskie żarciki i obraźliwe określenia zostawiam w myśl zasady "jakim cię widzą, takim cię piszą".
#neuropa #4konserwy #nowoczesnapl
@Gert: Nie o to pytałem colego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SirPsychoSexy: chodzi o to, że wykopki cannot into PR
@SirPsychoSexy: głównie widziałem zarzuty od korwinowców, którzy prawdodpobnie dalej nie rozumieją, że wiece na tysiąc osób nie zmieni tego, że danego polityka popiera garstka ludzi, a zaś samo poparcie nie jest wyrażane w byciu w jakimś n-tym dużym mieście Polski w godzinach pracy.
Właściwe spotkania odbywają się wieczorem a frekwencja wygląda tak:
- Wrocław, godz. 18:00
@SirPsychoSexy: bo nie otagowałeś #korwin