Wpis z mikrobloga

Hej #rozowepaski macie jakieś "czerwone flagi", po zobaczeniu których wiecie już, że facet to tak naprawdę wciąż dzieciak i nie ma u was szans?
Moje:
1.Nie ma prawa jazdy.
2.W młodości nie uprawiał, żadnego sportu.
3.Nie ma nawet jednego dobrego przyjaciela.
4.Nigdy nie strzelał z broni palnej (paintball z kolegami od biedy ujdzie).
5.Woli słodką czekoladę od gorzkiej.
6.Nigdy nie pił alkoholu.
7.Nie zna żadnej restauracji, w której można zjeść obiad, a która nie serwuje fast foodów.
8.Mieszka z rodzicami.
9.Narzeka, kiedy standardowe polskie jedzenie jest przygotowane inaczej niż u jego mamy.
10.Codziennie pije napoje gazowane.
11.Nie potrafi ugotować kilku prostych potraw + 1 albo 2 "na specjalne okazje.
12.Nigdy nie pracował.
#zwiazki
  • 268
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kaspil: Większość kobiet które mają komfort wyboru partnera, a nie muszą się rzucać na pierwszego lepszego który nie ucieka ma dużo wyższe wymagania i bardzo słusznie, po co jeździć maluchem skoro stać Cie na mercedesa.
A co do tematu. Nie siedzisz tutaj od wczoraj wiedziałaś że ich zapiecze, ale lepiej byłoby dać jedną cechę/rzecz której nie mają aby sobie robili #pdk przez najbliższy miesiąc. O tym szybko zapomną
  • Odpowiedz
[PASS] 1.Nie ma prawa jazdy.
[PASS]2.W młodości nie uprawiał, żadnego sportu.
[PASS]3.Nie ma nawet jednego dobrego przyjaciela.
[PASS]4.Nigdy nie strzelał z broni palnej (paintball z kolegami od biedy ujdzie).
[PASS]5.Woli słodką czekoladę od gorzkiej.
[FAIL]6.Nigdy nie pił alkoholu.
  • Odpowiedz
@kaspil: Co że bait. Strzelałem z broni palnej, wyobrażałem sobie że strzelam do najgorszego wroga. Nie mam prawa jazdy, bo po 11 (słownie jedenastym) nieudanym egzaminie postanowiłem sobie odpuścić na jakiś czas, tutaj mam w------e na opinie innych ludzi. Mam zajebistych przyjaciół, nie znam restauracji na mieście bo gotuję sobie sam :) pozdrawiam. P.S. Wiem ze to bait.
  • Odpowiedz