Wpis z mikrobloga

Gdyby któryś z z-------h wykopków osiągną i poznał tylu konkretnych ludzi footballu co Tomasz Hajto to może by się zastanowił i zamknął mordę. Jesteście dla mnie śmieszni i żenujący. To że przeżywał mecz jakby był trenerem na ławce to normalne. A tutaj tworzy się hejt i festiwal s----------a. Ten gość tworzył swoją pozycję jeszcze w latach 90 tych w Hutniku. W latach w których siedzieliście w jajach waszych starych. Więc trochę pokory gombozjeby i wszelkiej maści kibice sukcesu.
#hajto #mecz #oswiadczenie
G.....d - Gdyby któryś z z-------h wykopków osiągną i poznał tylu konkretnych ludzi f...

źródło: comment_YYt7XKMSmtaDg0pWxkne7IglS6ssphtx.jpg

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yannickas: Ale ja to rozumiem. Ja lubię pierożki, a Ty schabowego i nic w tym złego.
Autor tego wątku nalega, aby, cytuję: gimbozjeby zastanowiły się, zamknęły mordę i spokorniały.
A dlaczego? Bo wg autora Hajto od lat "90 tych tworzył swoja pozycję", co niewątpliwie (wg autora wątku) predestynuje go do bycia znakomitym ekspertem i komentatorem meczów.
Nie zgadzam się. To pokręcona logika typu "to pijak! i złodziej! bo każdy pijak
  • Odpowiedz
@GregPoland: ten uczuć kiedy urodziles sie po drugiej stronie gory co mieszkal Hajto i nasluchales sie dosc opowiesci o jego czasach kariery i tego co sie z nim dzialo po karierze ( a przed rozpoczeciem komentowania )
  • Odpowiedz
@GregPoland: Pilkarzem byl dobrym, czlowiekiem, komentatorem i trenerem fatalnym. Nie umie komentowac to sie ludzie z niego smieja. Szacunek tez trudno do niego miec, szmuglowal fajki, zabil babke na przejsciu, taki prostak ktoremu sie dorobil.

A czego się spodziewasz po starym wyjadaczu z boiska na którym minęła jego młodość i stracił sporo zdrowia. Co ma teraz Mickiewicza recytować? Mówi w swoim prostym języku. Każdy kibic wie o co chodzi.

@
  • Odpowiedz
@GregPoland:
To ten pan co zabił na przejściu dla pieszych starszą panią, z-----------c 135km/h i dostał za to wielkie nic w postaci zawieszenia prawa jazdy na bodaj pół roku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ten sam pan co jako polak-cebulak handlował w Niemczech jako piłkarz Schalke przemyconymi fajkami w szatni? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Proszę, odpowiedz i rozwiej wątpliwości, bo sam nie jestem
  • Odpowiedz
o jak jeszcze grał w reprezentacji. Wówczas Hajto przy piłce = strata piłki. Kolega nie wierzył, więc na którymś meczu zaczęliśmy liczyć. Na 45 kontaktów z piłką Hajty 35 zakończyło się przejęciem piłki przez rywali - po wybiciu na oślep, podaniu prostu pod nogi przeciwnika lub wykopaniu poza boisko. Odetchnąłem z ulga gdy obraził się na reprezentację na kilka meczów - od razu przestali przegrywać, zaczęli

@GregPoland: a mi się
  • Odpowiedz
@Kismeth: 67 km. Poczytaj doczytaj i siej sensacji. Co do fajek się nie wypowiadam bo sam kupowałem kumplom jak byłem na obczyźnie. No ale sensacje trzeba zrobić i zgnoić gościa bo to przecież takie polskie.
  • Odpowiedz
@GregPoland: Ale co to mnie obchodzi. Pilkarzem byl jako takim (nie mitologizujmy po latach). A to nie ma związku z tym co teraz robi.
Zresztą oni tak p------ą jacy to nie byli. A ja będę zawsze pamiętał, że Tomasz Hajto to wielki atleta. Ograł go w Korei Pedro Pauleta.
  • Odpowiedz
@GregPoland: Nie. Pamiętam tamte czasy i ten zawód jak te patałachy dały się zrobić. A teraz za jakieś guru robią. Hajto piłkarz poziomu mniej więcej fazy grupowej pucharu UEFA, a robisz z niego jakiegoś guru. Guru od fajek najwyżej.
  • Odpowiedz
@GregPoland: to niektóre z tych słynnych zdań Tomasza:

Neuer różni się od Starke tym, że jest bramkarzem.

Mandzukić to arogancki s-------n.

Detale zadecydowały o porażce moich chłopców 0:5.

Odejdę zanim mnie zwolnią,
  • Odpowiedz