Wpis z mikrobloga

@Hussar_90: Cała gra jest taka battlefieldowa. Darthem Vaderem latałem to kurde aż śmiać mi się chciało. Pewne jest jedno. Tej gry nie kupię, tak samo jak Hardline. To dla mnie ciągle Battledield 4 z jakimiś patchami. Po prostu silnik gry ogranicza tę produkcję. Mogą się starać jak chcą, a to ciągle będzie Battlefield.
@hormon666: ja jeszcze ogram dzisiaj drugi tryb bo wczoraj czasu nie było ale pojedynek na zimową strzelankę wygra u mnie raczej rainbow six mimo że do bf byłem przychylniej nastawiony. Trochę się zawiodłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja byłem przekonany, że to tak się skończy. Gra ze względu na klimat BF może być fajna, ale sama rozgrywka, to typowa rozwałka. Rainbow Sixa nigdy nie tykałem i byłoby mi cieżko wydać kasę na coś w co nie zagram pewnie.
@hormon666: Jak dla mnie to ten SW jest o wiele bardziej arcadeowy niż BFy. Coraz więcej gier takich się staje, chcą dotrzeć do jak największej grupy osób. Grywalność jest prościutka, wystarczy włączyć gre i strzelać, biega się jakby ktoś nas popychał, nie ma żadnych reloadów broni... Gra fajna, ale to nie to co BF.