Aktywne Wpisy

Apode +236
źródło: IMG-20240523-WA0003
Pobierz
Lardor +147
Idę sobie rano a tu taki widok z tyłu jest szkoła, dobrze że to był wczesny ranek bo dzieci do szkoły tedy chodzą. Kieorwca uciekł z miejsca zdarzenia #krakow #polskiedrogi #samochody #motoryzacja
źródło: temp_file906295032115194361
Pobierz

Czemu każda jedna aktualizacja do aplikacji zajmuje tyle samo co aplikacja? Wkurza mnie ze co update #hearthstone musze ten 1gb pobierać od nowa...
Po drugie - uruchamia sie i wisi zawieszony na ekranie startowym forever, wczesniej dzialal ale wieszal sie podczas gier. Wszystko przy 500 mb wolnego ramu.
Po trzecie - jestem developerem, wiem kiedy cos nie dziala jak powinno, ale nie mam zamiaru tego za kogos naprawiac. Za darmo ofc.
działa na intelu, tylko sklep ci nie pokazuje. ściągnij apk i dane gdzieś z neta
aa myślalem że ci w sklepie pokazuje że niedostępne. Jaką ten dell ma rozdzielczość? bo chyba tu był problem
@fervi: Za każdym razem gdy aplikacja wymaga aktualizacji rozmiar jej wynosi tyle samo co instalka...
@dariot: Przy aktualizacji pokazuje mi postęp typu "3 mb z 200 coś" dla FB na przyklad.
Jeśli chcesz np. naprawić błąd, to aktualizujesz program
Jak chcesz dodać nową kartę - to aktualizujesz program (by obsługiwał nową kartę) i pliki gry (niestety wszystkie, chyba, że gra jest podzielona na mniejsze pliki, to możesz ten jeden)