Wpis z mikrobloga

@bamsebjorn: na moje euforię powinieneś czuć, ja też często się spotykalem z dziewczynami z którymi było fajnie, podobały mi sie i generalnie wszytko spoko ale często wiedziałem od razu ze nic więcej z tego nie będzie, po prostu nie było to to. Nic na siłę stary
  • Odpowiedz
  • 13
@bamsebjorn: Po 2 spotkaniach to nic dziwnego, że nic do niej nie czujesz, bo to chyba za wcześnie. Może poczekaj tak do dziesiątego? Ale z drugiej strony skoro ona już po 2 spotkaniach otworzyła nogi to ja nie widzę w tym dobrego materiału na dziewczynę. ;p
  • Odpowiedz
@alma_: Zapewne po prostu zbyt wiele oczekiwałem, ale mimo że wiem, że miło spędzimy czas to nie odczuwam żadnej ekscytacji na myśl o kolejnym spotkaniu. Co do otwierania nóg...staram się po tym nie oceniać, każdy ma swoje potrzeby. Na dodatek w kraju w którym mieszkam obecnie normą jest otwieranie nóg z randomami po pijaku, więc i tak jest nieźle. Ale dzięki :)
  • Odpowiedz
  • 6
@alma_: a kiedy mogłaby być dobrym materiałem na dziewczynę? Jakby otworzyła na piątym, dwudziestym, pięćdziesiątym czy którym spotkaniu?
  • Odpowiedz
@bamsebjorn: Spróbuj przez jakiś czas na maxa wyluzować przy niej, zachowuj się tak jak zachowujesz będąc sam w domu lub z ziomkami ;) rób co chcesz, mów do niej co chcesz itd.
Czasami problem leży w Tobie (nie twierdzę że akurat tak jest w Twoim przypadku), a nie tej drugiej osobie, może sam jesteś dosyć sztywny przez co i ona nie potrafi otworzyć się całkowicie. Nie oczekujmy wyłącznie od drugiej
  • Odpowiedz