Aktywne Wpisy
mourise +1179
Mireczki. Jest mi bardzo wstyd ( ͡° ʖ̯ ͡°) Całkowitym przypadkiem stworzyłem zgłoszenie naruszenia rodo przez #giftpol w oświadczeniu ich mecenasa „dziura w dupie” i przesłałem do Prezesa UODO. Jest mi wstyd, że przyczyniam się do szargania reputacji tej znakomitej firmy ( ͡° ʖ̯ ͡°) #januszebiznesu
Świeża obciereczka w rytm bachaty. Grażyny w tle aż przebierają nogami na samą myśl, że będą następne w kolejce ( ͡º ͜ʖ͡º)
#lewandowski #lewandowska #annalewandowska #bachata #p0lka
#lewandowski #lewandowska #annalewandowska #bachata #p0lka
Jestem wlasnie w trakcie przeprowadzki do #warszawa . Studia skonczylem 3 miesiace temu, w miedzy czasie pracowałem w jednej firmie gdzie zdazylem sie ogarnac i jestem w trakcie zmiany pracy oraz miejsca zamieszkania(wyprowadzam sie od rodzicow na swoje #lamiemystereotypy ). I siedząc na urlopie obserwowalem na fb co robią znajomi. I naszlo mnie na jedno ciekawe przemyslenie. Konczylem to samo liceum co moja kolezanka, bedac z nia w jednej klasie ( czyli jestesmy w tym samym wieku ). Ja wyprowadzam sie na swoje i zaczalem sciezke mojej kariery juz dawno temu #!$%@? a ona ?
Dziewczyna działa w ESN, jak ona może normalnie xD!!!11
Nie znam nikogo kto w moim wieku kupuje mieszkanie i samochód :( Na podlasiu cannot
Komentarz usunięty przez autora