Aktywne Wpisy

7ujMejster +42

KW23 +5
Znalezione na portalu X #historia #ukraina #usa #polityka #rosja Bez względu na to, jak paradoksalnie brzmi to teraz, ale Zachód poparzy się mocno wrzątkiem w który zamienił Ukraine
Ponieważ jest to ich standardowy wzorzec zachowania, który prowadzi do oczywistych konsekwencji — "on jest #!$%@?, ale jest naszym #!$%@?"
Ludzie Zachodu uwielbiają używać "#!$%@?ów" do swoich celów.
Uwielbiają karmić potwory, nie myśląc o tym, że takie potwory zawsze gryzą ręke karmiącego.
Zachód karmił
Ponieważ jest to ich standardowy wzorzec zachowania, który prowadzi do oczywistych konsekwencji — "on jest #!$%@?, ale jest naszym #!$%@?"
Ludzie Zachodu uwielbiają używać "#!$%@?ów" do swoich celów.
Uwielbiają karmić potwory, nie myśląc o tym, że takie potwory zawsze gryzą ręke karmiącego.
Zachód karmił
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Tylko teraz przeglądając ograniczenia konta f2p, zastanawiają mnie te punkty:
- Characters are restricted to the starter maps until level 10
- Lion's Arch is locked until a character reaches level 35
Zakładam, że są to jakieś limity pilnujące, aby f2p nie zalewały swoją obecnością i spamem tych lokacji. Czy w jakikolwiek sposób jest to upierdliwe ograniczenie, czy też grając tak, aby poznać grę i zasmakować fabuły i tak nie potrzebowałbym dostępu do tych lokacji przed wbiciem podanych poziomów?
Lion's Arch to główne miasto, które pozwala szybko przemieszczać się między tymi początkowymi lokacjami, ale jeśli grasz normalnie, to do tego 30 poziomu (2-3 dni) nie będziesz miał potrzeby tam wchodzić.
PvE? wbijesz 80 lvl ez problemu. brak jakichkolwiek ograniczen dungeonow czy fractali
PvP? najlepsze ze wszystkich gier mmo
WvW? jedyny ljmit to min. 60lvl by wejsc na mape.
Jest dużo world bossów, porozkładanych też po początkowych lokacjach. Powiedz mi kim grasz to Ci podpowiem. :) Wyszukaj sobie też "gw2 event timer" - tam masz podaną dokładnie godzinę o której "wychodzą" i gdzie.
edit - tak Ci to rozpiszę:
Asura - mapki zielone naukowe -
I tak nigdy ich nie używałam. :P