Wpis z mikrobloga

Nawiązując do tego wpisu, dostałem odpowiedź zarówno on zdradzanego jak i zdradzanej, co ciekawe napisała do mnie już w ten sam dzień jak się z nim skontaktowałem, ale nie przeglądałem skrzynki spamu, ten sms(w komentarzu) chyba w pełni daje obraz jej poziomu xD
#bekazpodludzi #rozowepaski #meskasolidarnosc #logikarozowychpaskow
w.....1 - Nawiązując do tego wpisu, dostałem odpowiedź zarówno on zdradzanego jak i z...

źródło: comment_Hq9RreZyb7jC0uYSSmZzzjX4OyuUcVSA.jpg

Pobierz
  • 144
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ten serwis jest dość specyficzny, nie możesz ot tak napisać do dziewczyny, ona musi pierwsza wykonać ruch

@wodzu91: i to widzą inni, z iloma dana osoba pisze?
  • Odpowiedz
@spere: tak, widać z iloma osobami pisze lub zgodziła się żeby do niej napisali(56), oraz ilu wzięła do koszyka(zaadoptowała), w jej przypadku było to 13 osób. Ogólnie to dla odmiany inicjatywa tam należy do kobiet
@Mruvek: może być i tak, to wie tylko ona
  • Odpowiedz
@wodzu91: dokładnie rok temu miałem zrobić tak samo. Też miałem spotkania, a nawet byłem osobą towarzyszącą na weselu jej koleżanki. Ona na randce mówiła o nim kolega xD potem mnie spławiła, że to jednak jej chłopak. Nigdy nie dowiedziałem się jaka była prawda. Myślę jednak, że jest sama. Same jej kłamstwa jednak mówią same za siebie. Tępić takie, dobrze zrobiłeś cumplu( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz