Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +52
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis
aptitude +24
Ale faktycznie, po co montują te rączki w podjazdach? Miałem już za sobą 3 pojazdy i nikt w życiu nie korzystał z tej rączki. Wiec po co montują to?
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
-dzieńdobry prosze to i to
-no to będzie 15zł
-spoko, chciałbym zapłacić kartą
-hehe unas w sklepie od 20 złoty mozna xD
-no to elo.
jajebix jak mnie takie coś #!$%@?. najgorsze jest to, że #!$%@? kasjerki jest bez sensu, bo nie od niej zależy polityka sklepu, a menażer na kajmanach.
#januszebiznesu #oswiadczeniezdupy #polskaszkolabiznesu
ostatnio jak otworzyłem jakąś będącą widocznie w trybie czuwania, w której chyba zbiło sie piwo, to myślałem że sie uduszę
Skoro oni nie szanują klienta to dlaczego ja miałbym szanować ich.
Tez juz mialam kilka takich sytuacji.
Piersza to weszlam do jakiegos sklepu typu zabawki-plecaki-papierniczy i chcialam kupic baterie za ok. 6zl, koles mowi, ze od 10zl platnosc karta. Mowie mu, ze mam prawo zaplacic od 1zl. To on sie uśmiecha jak idiota i mowi 'to
@jokefake: gdybyś wiedział jak ta biedna Pani/Pan z tym swoim biznesikiem jest je@#$#@ w @#@# przez bank to byś tak nie płakał, a zapłakał byś nad tym jak #$*%% #!$%@? jest prowadzenie działalności w Polsce.
Zawsze #!$%@? pod prąd, jak nie urzędas to bankowiec cebulak !
@jokefake: Szczerze, to ja nie kumam tych kwot minimalnych. Opłata za najem terminala jest stała za m-c i wynosi 30-50zł w zależości od umowy. Intercharge jest obecnie na poziomie 0,2% dla kart debetowych i 0,3% dla kredytowych. Co za różnica czy ktoś kupi 10 x 1zł czy 1 x 10zł. Intercharge będzie
@takelbery: