Aktywne Wpisy

Krole +45
#wykopgate20 Niech mi nie wciskają tekstów z belki, że bierne korzystanie z portalu jest powszechne z dzisiejszymi trendami.
To jest jakaś zbieranina loginów czy nazw z innego portalu, forum, wycieku, czegokolwiek. Imiona i nazwiska, nicki, KOMENDA MIEJSKA W WOLOMINIE. Wszystkie składające się z więcej niż jednego wyrazu oddzielone myślnikiem. Za dużo powtarzalnych cech.
To nie są sugestie o obchodzeniu weryfikacji telefonem i masowe tworzenie kont.
Wpis @Defined: o
To jest jakaś zbieranina loginów czy nazw z innego portalu, forum, wycieku, czegokolwiek. Imiona i nazwiska, nicki, KOMENDA MIEJSKA W WOLOMINIE. Wszystkie składające się z więcej niż jednego wyrazu oddzielone myślnikiem. Za dużo powtarzalnych cech.
To nie są sugestie o obchodzeniu weryfikacji telefonem i masowe tworzenie kont.
Wpis @Defined: o
źródło: asffsa
Pobierz
vulcanitu +7
Wymieńcie wasze top 10 wykopkuf

Cze,
Tworzę sobie restowe webapp. Chciałbym zaimplementować wysyłanie wiadomości między użytkownikami. Gdy użytkownik otrzyma wiadomość chcę aby pojawiła się jakaś notyfikacja, ale nawet wtedy gdy użytkownik w nic nie robi. Coś jak powiadomienia na wykopie. Ale nie chcę np. co 5 sek odpytywać serwera czy dany użytkownik dostał wiadomość. Jest jakaś możliwość wysłania powiadomienia z serwera do klienta? a nie ze klient -> serwer -> klient?