Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
Element zaznaczony na screenshocie na każdej podstronie wykopu ma taką samą objętość, zmienia się tylko zawartość.
Co Wy na to, żeby można było będąc np. w wykopalisku przejść prosto do aktywnych wpisów na mikroblogu lub gorących dyskusji?
Chodzi o to, żeby po najechaniu na Mikroblog wyświetlało się menu widoczne na Mikroblogu, po najechaniu na Hity - menu z Hitów etc.
wołam @moderacja @m__b @a__s
Nie znam się, dlaczego to jest złe?
Osobiście bardzo mnie gryzie, że jak np. chcesz na profilu użytkownika zobaczyć plusowane wpisy to musisz kliknąć "MIKROBLOG", strona się przeładowuje wyrzucając wpisy i dopiero potem z listy możesz wybrać plusowane, według mnie to nie powinno tak wyglądać, bo czas traci użytkownik czekając na bezsensowne wyświetlenie wpisów i serwer który te wszystkie niepotrzebne dane wypluwa za każdym razem. Ja bym
Tak naprawdę dyskusje o wykopie należałoby zacząć od jego zaorania niemal do zera od strony frontendu.