Wpis z mikrobloga

#webdesign #wykop #zmianynawykopie
Element zaznaczony na screenshocie na każdej podstronie wykopu ma taką samą objętość, zmienia się tylko zawartość.

Co Wy na to, żeby można było będąc np. w wykopalisku przejść prosto do aktywnych wpisów na mikroblogu lub gorących dyskusji?

Chodzi o to, żeby po najechaniu na Mikroblog wyświetlało się menu widoczne na Mikroblogu, po najechaniu na Hity - menu z Hitów etc.

wołam @moderacja @m__b @a__s
D.....k - #webdesign #wykop #zmianynawykopie
Element zaznaczony na screenshocie na k...

źródło: comment_91Zmzyn4jVtGrdVyPOuprgWohgqvu3Xs.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michalkosecki:
Nie znam się, dlaczego to jest złe?

Osobiście bardzo mnie gryzie, że jak np. chcesz na profilu użytkownika zobaczyć plusowane wpisy to musisz kliknąć "MIKROBLOG", strona się przeładowuje wyrzucając wpisy i dopiero potem z listy możesz wybrać plusowane, według mnie to nie powinno tak wyglądać, bo czas traci użytkownik czekając na bezsensowne wyświetlenie wpisów i serwer który te wszystkie niepotrzebne dane wypluwa za każdym razem. Ja bym
  • Odpowiedz
@Deykun: Patrzysz z perspektywy pelnosprawnego użytkownika, który obsługuje komputer myszką - tylko wtedy taki interfejs jest wygodny.

Tak naprawdę dyskusje o wykopie należałoby zacząć od jego zaorania niemal do zera od strony frontendu.
  • Odpowiedz