Aktywne Wpisy
trogatelnaya_raduga +226
#frajerzyzmlm
ta głosówka… jest P------A
ta głosówka… jest P------A
wredny_bombelek +140
Kiedy okazuje się, że najczarniejszy scenariusz zakładany przez GUS jest lepszy niż rzeczywistość.
#nieruchomosci #demografia #polska
#nieruchomosci #demografia #polska
Coś więcej wiadomo? W sieci jakieś pourywane informacje, a tutaj dużo ogarniętych mirkograczy z #pcmasterrace
#gry #pc #komputery #pytanie #pytaniedoeksperta #steam #rozrywka #steammachine #steamos
1. Steam machines są robione przez firmy, które doliczają sobie 20% za logo (np Alienware)
2. To są małe komputerki więc będą się grzać i nie będą tak wydajne jak normalne duże zestawy.
Ale dlaczego od razu debili? Nie każdy jest na tyle ogarnięty, żeby sam sobie składał komputer. Niektórzy chcą kupić sprzęt po prostu jak konsole, gotowca z gotowym OSem jak w konsoli, którego postawią pod telewizorem, podepną i będą grali. Są też ludzie starsi, którzy nie ogarniają tego rynku tak jak my. To nie powód żeby nazywać ich od razu debilami.
Spokojnie zastąpi Ci konsolową rozrywkę. Pomijając kilka arcydzieł (The Last of Us, Killzone itp) to będzie praktycznie to samo a nawet lepsze. PC też ma mase swoich exów. Dam Ci przykład. 3 lata temu złożyłem skrzynkę za 3 tysiące zł. Do dzisiaj odpalam na nim wszystko na wysokich/ultra przy 60 fpsach na TV 42". Dokupiłem pada od X360 i czuję się lepiej niż z konsolą, bo mogę odtwarzać filmy,
@Kazak77: Niestety nie można zainstalować na Raspberry Pi 2, bo coś tam jest nie tak z architekturą chyba procesora, ale mogę kłamać. A byłaby to super opcja do streamingu. :( Pewnie są jakieś alternatywy do Raspberry, ale nie znalazłem niczego konkretnego, z którym bym sobie poradził.