Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +785
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
b_oski +2
BMW (RWD) mam od roku. Rok temu koła na zimowe zmieniłem za wcześnie. Teraz chciałem tego uniknąć, w efekcie czego jeździłem już w temperaturze 2°C (gdy wyskakuje komunikat ze śnieżynką) i nie czuję różnicy w przyczepności. Nawet próbowałem lekkiego (żeby nie przeszarżować) uślizgu i nie poszedł bokiem. Założone mam Bridgestone Potenza.
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
Poradzicie coś mirki?
wydaje mi się, że w przypadku oblania na górce egzamin nie zostaje przerwany i jeśli chciała kontynuować z wynikiem negatywnym to miała do tego prawo
Z drugiej strony jeśli np. samochód stoczył jej się o metr to pewnie mógłby się wybronić z tej decyzji
Zapytam się jutro egzaminatora :)
PS. Noga na hamulcu nie spowoduje zgaśnięcia o ile są odpowiednie proporcje gazu i sprzęgła.
@kankosek: A po co jechać na miasto jak się oblało plac? Ja za pierwszym razem, ze stresu, oblałam jazdę po łuku :D Morzna? Morzna! Ale za drugim razem już poszło ;) Twojej pannie też w końcu pójdzie.
@kubapolice: Ciekawe, że zawsze starasz się
@lolek_11:
Przepraszam, że się wtryniam, ale kubapolice ma rację. WORD nic nie robi tylko dybie na kursantów poprzez dawanie gratów, które gasną co chwilę. Parę lat temu zdawałem (za drugim razem zdałem, pierwszy oblany za to, że nie spojrzałem się na skrzyżowaniu w sposób widoczny dla egzaminatora, zdawane w WORDzie w mieście wojewódzkim z turbinami i tramwajami gdzie bardzo dużo egzaminów się odbywa) i odniosłem odwrotne wrażenie,
Co do trzymania nogi na hamulcu - mało prawdopodobne jak dla mnie.