Wpis z mikrobloga

Ja jebię ale mnie #!$%@?ą wszelkiej maści internetowi hobbyści w tym kraju, kopałbym ich jak kurczaki. Chcesz zacząć coś robić, nie wiem #!$%@? łowić ryby, sklejać samoloty, srać psa jak sra, cokolwiek i zadasz #!$%@? na forum pytanie

Witam, chcę zacząć #!$%@?ć żonę. Czy lepiej pałką metalową czy gumową? Pozdrawiam.

to po 10 sekundach masz
Witam, zły dział! Ten temat był już poruszany na forum! Jako, że jesteś nowy to tym razem skończy się tylko na warnie ale w przyszłości UŻYJ OPCJI SZUKAJ. Pozdrawiam, moderator forum patologie.net

Chcesz zacząć #!$%@?ć żonę? Super! Tylko pewnie masz łapy te same od urodzenia, które niestety po 2-3 gongach na pysk szmaty ci się #!$%@?ą więc musisz #!$%@?ć łapy i zamontować tytanowe protezy za 9000 dolarów, do tego rękawiczki ze stali damasceńskiej za 5000zł (dostępne w naszym sklepie internetowym), no i urządzenie mierzące ilość uderzeń, twoje tętno (przemęczenie przy #!$%@? żony to poważna rzecz) oraz poziom #!$%@? starego w twojej dupie, bo inaczej jest ryzyko zawału. Przeczytaj też koniecznie poradnik Sebastiana Gałeckiego (niestety niedostępny w PDF ale możesz kupić w naszym sklepie internetowym za 99,99zł) o uderzaniu w kluczowe miejsca na ciele, bo z bagietami i autopsją nie ma żartów i głównym błędem większości początkujących katów są sanki po raptem kilku krwiakach i siniakach. Jeżeli chcesz bić żonę raz czy dwa w tygodniu, niezbyt intensywnie, to w zupełności wystarczy zwykła pałka teleskopowa za 500zł ale jeżeli planujesz katować żonę intensywnie i często, będziesz potrzebował pałki ZOMO2137 z uranu i stali hartowanej kremówczanem wapnia, czasami się pojawiają na allegro. Stary i doświadczony zomowiec #!$%@?ł takimi opozycje, więc to zaufany i sprawdzony sprzęt. Mam nadzieję, że pomogłem, pozdrawiam!

EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I #!$%@?Ć ŻONĘ BĘDZIE MOŻNA TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD POZWOLĄ TAKIEJ IŚĆ PO #!$%@? O WŁASNYCH SIŁACH NA BAGIETY

hehe pamiętacie gazrurka75 patolking jak byliśmy w '99 na zlocie miłośników przemocy domowej w Siedlcach? XD Co tam się działo to głowa mała!!! Całe życie z wariatami XDDD KTO MA WIEDZIEĆ TEN WIE XD

Wołam @rolfik_r1 bo mnie natchnął
#pasta
  • 4