Wczoraj założyłem konto Mercedesa, żeby sobie trochę pokrecic beke xD c--j szkoda że mnie zbanowali jeszcze przed losowaniem ;/ no ale i tak mam nadzieję że hehe choć na chwilę sprawiłem uśmiech na waszej twarzy xD Pozdro kumple ;) #heheszki no i mirki z #rozdajo i #cebuladeals
@maur: musieli by wykazać tą szkodę... A poza tym on założył konto na portalu o tej nazwie, a nie działał w imieniu tej firmy... spora różnica. Raczej śmiechowo było by na sali sądowej...
@Palwed: Jakby opublikował reklamę w gazecie że rozdaje merca to też? Pytanie czy sąd traktuje wykop jako portal ze śmiesznymi obrazkami czy jednak jakieś nowoczesne medium.
@maur: Jak by opublikował reklamę to zastosowanie mają odpowiednie przepisy o prowadzeniu cudzych spraw bez zlecenia. Mercedes musiałby wciąż wykazać szkodę. Myślę, że nikt z Mercedesa nie będzie się ośmieszał żeby tą sprawę ruszać.
@stoprocent: hehe no tak panowie dostanę bana w życiu bo chciałem rozdac Mercedesa xD wynsobie wyobrażacie taka sprawę? POZYWAMY TEGO PANA O RIZDANIE NASZEGO MERCEDESA NA STRONOE ZE SNIESZNYMI OBRAZKANI HEHE NO TAK NIE MOŻE BYĆ
@xCinek: http://www.wykop.pl/wpis/14369477/hej-mireczki-z-racji-ze-zalozylismy-u-was-konto-pr/ Hej mireczki! Z racji że założyliśmy u was konto, pragniemy wkupić się trochę w wasze łaski, i robimy małe #rozdajo ( ͡°͜ʖ͡°) Tak więc jeśli ten wpis osiągnie ponad tysiąc plusów, za darmo oddamy jednej osobie nowiutkiego Mercedesa CLS :) Jeśli plusów będzie ponad dwa tysiące, dokładamy jeszcze kubek z podpisem Roberta Kubicy i Adama Małysza. Wyniki losowania jutro o
#nostalgia #lata90 #lata80 #telefony #zabytki Co ja odkopałem w czeluściach piwnicy. Moje pierwsze telefony za nastolatka...Zaraz podłącze i sprawdzę czy któryś gada.
Pozdro kumple ;)
#heheszki no i mirki z #rozdajo i #cebuladeals
A poza tym on założył konto na portalu o tej nazwie, a nie działał w imieniu tej firmy... spora różnica. Raczej śmiechowo było by na sali sądowej...
Pytanie czy sąd traktuje wykop jako portal ze śmiesznymi obrazkami czy jednak jakieś nowoczesne medium.
Komentarz usunięty przez autora
@
Hej mireczki!
Z racji że założyliśmy u was konto, pragniemy wkupić się trochę w wasze łaski, i robimy małe #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak więc jeśli ten wpis osiągnie ponad tysiąc plusów, za darmo oddamy jednej osobie nowiutkiego Mercedesa CLS :)
Jeśli plusów będzie ponad dwa tysiące, dokładamy jeszcze kubek z podpisem Roberta Kubicy i Adama Małysza.
Wyniki losowania jutro o