Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +86
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +127
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Moja przyszła niedoszła musi nie tylko akceptować ale i uwielbiać (tak jak ja)
1. Kapitana b---ę, nie tylko te krótkie kartony ale i dwie wersje kinowe.
2. Blok ekipa.
3. Bracia Figo Fagot
Miód na moje uszy: https://www.youtube.com/watch?v=w8yZrbEvnso
Czy jestem n------y? Tak.( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski i jeszcze zaspamuję żeby większość widziała #logikarozowychpaskow #zwiazki #tfwnogf
muszę nadrobić zaległości
nie znają genezy powstania
Nie wiedzą że ludzie sami prosili o te kawałki. Co rusz w internecie po każdym Kapitanie B---a ludzie prosili o te piosenki co lecą w tle itp.
No i wyczuli że to może zadziałać to wypuścili ze dwie płyty jak dotąd i cieszą się popularnością.
Dodatkowy hajs jest to czemu nie brać jak dają.