jajestemtenboski
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
ElCidX
2
ElCidX
@jajestemtenboski: wyświetlacz? Jak dla mnie to jest najważniesze, bo po co mi coś takeigo, skoro nie będę mógł sprawdzić godziny?
2
ElCidX
@jajestemtenboski: budzi na godzinę, ale budzenie jest słabe, tylko 10 drgań i przestaje, więc nie dobbudzi dobrze, musza to poprawić.
Historia jest, wygląda tak.
2
ElCidX
2
ElCidX
2
ElCidX
@jajestemtenboski: licznik krotków tak, wykresy snu to raczej ciekawostka bo jest to obecnie ubogie w aplikacji
1
ElCidX
@jajestemtenboski: na #aliexpress producent tego to iwow
1
janek1740
janek1740
@jajestemtenboski: W sumie to mogę polecić jestem w miarę zadowolony, nie miałem doczynienia z mibandem bo moja przesyłka zaginęła ale i5plus jest spoko. Kup sobie lepiej oryginalnego i5plus firmy iwown bo na gear best są p------i. Godziny pokazuje, datę też, powiadomienia możesz dostać gdy ktoś dzwoni lub gdy dostaniesz smsa, są jeszcze dla FB, Twittera, whatsapp i Skype ale nie testowałem tego. Powiadomienia działaj trochę dziwnie bo raz na wyświetlaczu
1
mkgga
@jajestemtenboski: mam i5 bez plusa
1
ElCidX
@jajestemtenboski: Na ali najprędzej, przed kupnem pytaj czy mają logo iwown na pudełku i zapięciu
1
jajestemtenboski
@ElCidX: To chyba nie oryginalne pudełko? Już lepiej chyba kupić na gearbest niż na aliexpres, zobaczymy kto jeszcze da odpowiedź z sprzedawców "original" I5 plus. Na ten moment 2 z 5 sprzedawców "oryginałów" powiedziały że nie mają logo na zapięciu i pudełku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
jajestemtenboski
@ElCidX: Dlaczego? Jaką ma przewagę?
0
jajestemtenboski
@ElCidX: a ogólnie to wszystko jest podobne? Licznik kroków, wykresy snu itd?
0
jajestemtenboski
@ElCidX: a ma coś (oprócz wyświetlacza) więcej niż miband? Gdzie mogę kupić legitnego i5 plus?
0
jajestemtenboski
wołam @janek1740
Widzę, że też masz i5 plus, wypowiesz się? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0