Aktywne Wpisy
SebastianDosiadlgo +314
#zalesie Dzieci w podstawówce lat 9+ sikały ze szczęścia jak zobaczyły w zamrażarce sklepowej lody Ekipy od Friza i wymieniały się na przerwach papierkami po lodach.
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
xiv7 +8
Miraski z Warszawy i okolic, chcialbym zaadoprowac Labradora albo Goldena. Z racji posiadania kota, raczej szczenie, zeby sie do kota przyzwyczail od malenkosci. Moze macie znajomych ktorym urodzily sie szczeniaki (absolutnie nie zalezy mi na rodowodowym psiaku) w typie rasy, chetnie zaadoptuje :)
@crab_nebula: no wlasnie szukalem na stronie schroniska na paluchu ale widze, same dorosle. Wolalbym wlasnie adoptowac jakiegos niechcianego psiaka, ale jesli nie bedzie wyjscia to po prostu kupie rodowodowego
Poza tym możesz nauczyć psa żyć we względnej zgodzie z kotem.
Co do nauczenia nie mam watpliwosci, ale w przypadku duzego psa, nawet tak lagodnego, balbym sie ze zrobi mu krzywde.
Ale rzuce okiem na psiaki w DT, dzieki!