Aktywne Wpisy

jarzynka +220
#mecz dlaczego na trybunach 99% to biali kibice. Na wypoku mówili że Szwecji już nie ma i jest kalifat.

Napisałem sobie skrypt który streamuje mi wpisy z tagów i wysyła bezpośrednio na TV i teraz oglądam mecz jak prawdziwy man of culture xD #mecz
źródło: image_picker_E3EEAC7A-AF95-4B49-BE39-2C23D7A62235-76828-000020A90FF2C561
Pobierz

#apple
źródło: comment_ahTAv6hyFSjelIJLr7QPT1vQN8XTlwbe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Tremade: trochę w tym prawdy jest
I z rozdzielczością jak na pegasusie.
W każdym razie temat RAMu jest dość złożony i nie tak prosty, a może nawet bez sensu skoro obie platformy działają w zupełnie inny sposób. Tutaj kilka zdań na ten temat:
http://www.quora.com/Why-does-the-iPhone-need-so-much-less-RAM-than-Android-devices
Wielkość ekranu w iPhone 4 albo 5 jest dla mnie chyba idealna.
Niestety interfejs w kilku miejscach jest IMO popsuty - przyciski typu "next", "back" często przyklejone są do górnej belki, trzeba
@WszystkieFajneLoginySaZajete: Wiem i dlatego Andek od wersji 5 w górę powinien jednak posiadać minimum 2GB RAM. Natomiast na 4.4, gdzie sposób kompilacji można było sobie jeszcze wybrać widać ewidentne zalety tego rozwiązania. Szczególnie, że RAM jest obecnie tani i z każdą generacją coraz bardziej oszczędny.
@misthunt3r: ale to prawda :) Android jest systemem - dokonując
Poza tym nawiązując do Twojej wypowiedzi: zawsze znajdzie się też konfiguracja, która będzie śmigała lepiej i stabilniej. I to również niejedna :)
@spiralout: hehe, cóż, mam sporo produktów Apple w domu ale akurat ekonomiczności tych zakupów nie sposób obronić. Dam Ci konkretny przykład - MacBook Pro retina 2012. Najbardziej zajebisty laptop jaki kiedykolwiek miałem. Służy mi już 3 lata, system działa idealnie, wydajność maszyny wystarcza z dużą górką a komputer po 3 latach nie ma najmniejszych śladów eksploatacji, spokojnie posłuży jeszcze drugie tyle. Normalnie bajka, nie?
Tylko...