Aktywne Wpisy
open_or_die +1469
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Kruk_98 +1384
Babcia sie popłakała jak powiedziałem że na schetyne głosowałem do senatu XDDDDD i zaczęła mi mówić że przez moje pokolenie ruskie nas napadną, wspaniały moment, czekałem na niego 8 lat a smaku dodał hymn niemiec który puściłem żeby leciał w tle podczas rozmowy #wybory
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Twinkle: Gówno prawda. To jest tylko oficjalna informacja, która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Rosjanie na 100% nadal posiadają broń biologiczną opartą o specjalnie wyselekcjonowanego wirusa ospy prawdziwej, która została opracowana w czasach zimnej wojny. Takich rzeczy się nie pozbywa. Poza tym nadal co kilka lat zdarzają się
czyli tak
@100piwdlapiotsza: No problemo, amigo.
@Asterling: Zerknij w kartę szczepień. Jakoś około roku 80 zaprzestano szczepień.
@bircov: Skąd takie informacje?
@pawel_niki: Strupy w kopercie?
O, o. Właśnie o owrzodzenie mi chodziło, ale uciekło mi to z głowy, dziękuję.
@Cesarz_Polski: to nie jest podrabiane zwycięstwo, tylko napawanie się przewagą nad wrogiem
@lewak_zbierajacy_minusy: dopiero teraz się zorientowałeś? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Twinkle: W jakim języku jest to zdanie? Polecam lekturę słownika języka polskiego. A poza tym, być może nie życzę sobie oglądać takich obrazków? Pomyślałeś o tym?
Co do mienia #!$%@?, bardziej obawiałbym się, że komuś wreszcie uda się opracować wirus wścieklizny przenoszony drogą kropelkową, a były takie badania....
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.