Aktywne Wpisy

WielkiNos +488
Polecam zobaczyć ten kwik kobiet 30+ na widok rolki pewnej położnej, która przedstawiła tylko poparte badaniami dane, że po 30 zmniejsza się płodność i wzrasta ryzyko wad płodu.
Nie ma tam nic o tym, że trzeba mieć dziecko przed 30 czy że w ogóle trzeba, to tylko czyste dane statystyczne z zakresu biologii, ale nie szkodzi. Kobiety i tak się musiały oburzyć, że je szkalujo, wyzywajo i represjonujo. Komedia.
#pieklokobiet
Nie ma tam nic o tym, że trzeba mieć dziecko przed 30 czy że w ogóle trzeba, to tylko czyste dane statystyczne z zakresu biologii, ale nie szkodzi. Kobiety i tak się musiały oburzyć, że je szkalujo, wyzywajo i represjonujo. Komedia.
#pieklokobiet
źródło: temp_file5990638734926950544
Pobierz
WildAnimal +178

Pobrania #fuzzycritters słabe, a dostałem ofertę od publishera, który zresztą sam mnie znalazł, więc myślę żeby wejść w to.
Na co dokładnie zwracać uwagę przy dopinaniu takiej umowy?
Czy może mi ktoś wytłumaczyć co dokładnie znaczy drugi punkt Term, bo nie wiem czy dobrze rozumiem.
#gamedev #unity3d #fuzzycritters #marketing
źródło: comment_DAqCfMkBXX4Eey0GJt4dy64beWkFuAqn.jpg
Pobierz@XineX Zakazu udostępniania nie dostałem :D Może to poufne informacje, ale to tylko propozycja, nie umowa.
nikt z gowna diamentu nie zrobi. A bedziesz pewnie dostawal malo kasy bo jak cos kosztuje x $ to oni dostaja ok 65% tej kwoty a tobie daja np. 40%. na czyms zarabiac musza. z 1 dolara dostaniesz 0.30-0.35 $
no chyba ze wypromuja ze bedzie sie super sprzedawac to OK.
@RSGApps: Do 30% potencjalnych przychodów opartych na szacunkowych wyliczeniach średniego CPI przez Triniti.
Te szacunkowe wyliczenia są pewnie oparte na innych grach/produktach, ale ogólnie jest tam cholernie mało konkretów. Trochę jak obietnice polityków, że coś zrobią, ale nie powiedzą do kiedy. :P
Nie wiem co to za firma, ale wypadałoby ją prześwietlić. :)