Wpis z mikrobloga

Co sie wczoraj o------o to ja nawet nie.

Poszedłem wczoraj biegać. Zrobiłem swoje 10km po plaży, po skończonym biegu zdyszany, przepocony i śmierdzący siedzę na motocyklu koło plaży, czekam, aż ochłonę trochę i pojadę do domu. Pije wodę przeglądam telefon, napisała do mnie laska, śliczna indonezyjka lvl22 którą poznałem przez tindera ze 2 dni wcześniej. Od czasu do czasu pogadaliśmy sobie, ale nie widzieliśmy się jeszcze na żywo.

Napisała, że jest w mojej okolicy, gdzie jestem i że może chcę się spotkać. Będąc zmęczonym i mając totalny level niechcemisie-mam-w------e napisałem jej, że skończyłem biegać, jestem przepocony i śmierdzący, więc raczej odpada. Odpisała, że jej to nie przeszkadza i chce się zobaczyć. Myślę sobie, no c--j, co mi zależy. Podjechałem dosłownie 150m w umówione miejsce, przywitaliśmy się, po czym po chwili mówię, że jak chce, to może pojechać ze mną do domu, ja się ogarnę i wyskoczymy gdzieś na drinka. Zgodziła się.

Ogarnąłem się, pojechaliśmy na drinka, gadka szmatka, robi się późno, to co, jedziemy, pojechaliśmy do mnie. Idziemy do sypialni, wszystko fajnie, ona mi mówi, że jest dziewicą. Katoliczka i raczej poczekałaby do ślubu z tym i że to dla niej ważne. Na co ja: no dobra, nie ma problemu. Jak nie jesteś gotowa, to wiadomo, nic nie trzeba robić.

Ona mówi, że w sumie jedyne co może to oral i anal...

Tak też było... i umówiliśmy się na czwartek, że wpadnie i ugotuję jej kolację...

( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)-
( ͡ ͜ʖ ͡)

tl:dr;

#friqnabali #tinder #truestory #logikarozowychpaskow
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mirabelkowa: można się z tego śmiać ale w niektórych kulturach błona dziewicza to wartość sama w sobie (w sumie u nas w Polsce też trochę tak jest)- taka partnerka to po prostu dobry materiał na żonę- w sensie, że "nie ma przebiegu" ;-) A to, że da się to ominąć to inna kwestia.
Słyszałem nawet o czymś takim (chyba praktykowane w krajach ameryki łacińskiej), że da się odtworzyć błonę dziewiczą
  • Odpowiedz
@Mirabelkowa: Z jednej strony masz rację, co to za dziewica, co w łóżku robiła takie rzeczy, jakich niejedna mężatka nie zaznała. Ale z drugiej strony cały sens trzymania dziewictwa do ślubu tradycyjnie był jedynym sposobem regulacji narodzin i gwarancją dla męża,  że nie bierze  żony, która już jest w ciąży z innym. Więc technicznie ta dziewczyna robi dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°) i trzyma się prawdziwego
  • Odpowiedz
@TheFriQ: Ja wszystko rozumiem, fajne Azjatki, dobra kuchnia, ocean.. ale jak można uprawiać jakąkolwiek aktywność w takich warunkach atmosferycznych? Nie tęsknisz za bardziej umiarkowanym klimatem europejskim?
  • Odpowiedz
@deroo: no nie skomplikowane, ale podjeżdżać 150m to by mi się nawet nie chciało go odpalać

@CichyBob: no jak jedziesz od miejsca gdzie zaparkowales do miejsca gdzie mieszkasz przez miejsce gdzie czeka ciapatka, to raczej ma sens

zreszta tutaj sie moto jezdzi wszedzie, niezaleznie ile metrow, a zwlaszcza jak przebiegles 10km w 30 stopniach
  • Odpowiedz