Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +357
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
kobiaszu +222
http://stackoverflow.com/questions/32414315/symfony-500-on-move-to-other-server
@DanioPL: @sbuasha: a jeśli nie trzeba do zacznij od przywrócenia tego wymogu ;)
Przyczyna na pewno jest w logach ale nie mając wglądu w środowisko można tylko zgadywać jak serwer jest skonfigurowany.
app/logs masz logi.
Generalnie wyczyść app/cache/* od razu
mysql_set_charset('utf8');
za deklaracją połączenia a bazką. Wiele mi to nie mówi ^^
Kurdę, nigdy nie zmieniałem kodowania bazy, zawsze domyślnie jest UTF8.
mysql_set_charset('utf8');
wstawić do parameters? Ok.Ale to zaraz, bo aplikacja postanowiła się wysypać a jedyne co zrobiłem to przeczyściłem folder cache ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sbuasha: jeśli widzisz taką radę w odpowiedzi to przestań ją czytać i szukaj dalej. Serio ;)
mysql_*
czego od dawna nie powinno się robić.Nie pomaga.