Wpis z mikrobloga

@scarface1911: Na razie jeszcze nie widziałem tego potwierdzenia ale będę szukał. Co prawda ilość artykułów i informacji o tym, że "możliwe iż walczą w Syrii" jest na tyle duża, że pewnie to prawda. Swoją drogą dziwna strategia wysyłać żołnierzy na urlop na Ukrainę a do roboty w Syrii, a nie na odwrót ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Frank_Costello: na razie też tak zbytnio nie ma co się podniecać, bo ci co tam są to załogi okrętów, szkoleniowcy logistyka itp czekam na filmiki full hd w wykonaniu ruskich sił specjalnych( ͡ ͜ʖ ͡) a co do tego potwierdzenia to jakiś miras wrzucał link do jakiegoś jude zeitung, że putin "oficjalnie potwierdza" a czy wierzyć temu to nie wiem
  • Odpowiedz
@2PacShakur: tych ze Słowiańskiego Korpusu to powsadzali u ruskich. Dobrą relacje wcześniej czytałem jednego gościa ze Słowiańskiego Korpusu i jak to wyglądało z ich strony(ogólnie po chuju). Zamieściłbym ale recovera na lapku robiłem i zapomniałem zakładek zapisać a teraz ciężko będzie znaleźć..( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@karolzzr: po to żeby wesprzeć prezydenta Syrii Baszara al Assada w walce ze ścierwem bo jak Assad padnie to Rosja straci bazę w Tartusie a co za tym idzie straci dostęp do wschodniej częśći Morza Śródziemnego i utraci wpływy w tym regionie a na to Rosja sobie na pewno nie pozwoli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz