Wpis z mikrobloga

@fervi: kto mówi że nexus to syf? Zresztą te win10 jest oficjalne i na ten moment wyłącznie dla Mi4.
No i po prostu niektórzy wolą Xiaomi bo mają lepszy stosunek ceny do jakości.
  • Odpowiedz
@fervi: myślę że dla osób używających androida byłoby ciekawostką zobaczyć, że można odpalić płynnego win10 na smartfonie z andkiem. Może w niedalekiej przyszłości nie tylko będzie on dostępny na Xiaomi.
  • Odpowiedz
@to_jest_chyba_kurcze_zart: Bo jako użytkownik windowsa na telefonie wiem że to nic innego jak interesowanie się trupem. To podchodzi pod nekrofilie. Chcesz olać androida żeby korzystać z swoich aplikacji niedorobionych(beta)/nieistniejących/c--------------------h na wp. Niepotrzebne możesz skreślić.
  • Odpowiedz
@Owieczek: ale ja nie chcę przejść na ten system na zawsze, tylko się nim pobawić :) Głównie chodzi o ciekawość.
A może będzie czas, kiedy będę potrzebował pewnego i stabilnego systemu, w którym przez parę dni nie będę potrzebował fajnych appek, tylko pewności że telefon zareaguje natychmiastowo, co nie zawsze jest pewne na androidzie?
Lepiej jest mieć wybór niż go nie mieć no i może będzie kiedyś istnieć opcja dual
  • Odpowiedz